cosiek 0 Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Otoz znow sie zdarzylo ze moj STEAM_ID ns ma tez ktos inny. Na niektorych serwerach cs na ktore pierwszy raz w zyciu wchodze mam takie bany. Nie zalezy mi na tamtych, ale ten serwer, no coz, lubie. Uprzejmie prosze o weryfikacje adresow IP. Moj adres IP jest staly, choc niedawno (ok. 5-go pazdziernika) jednorazowo sie zmienil... na adres o podobnym poczatku XXX.YYY.* - calkowicie rozny od podanego w konsoli. Nick: zbanowany gracz "Ra[e]", moj nick "sosik".Link do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*: [CSC]-------------------------------------[CSC]||| Zostales zbanowany!||| Nick: Ra[E]||| IP: *** ||| Steam ID: STEAM_1:0:787808286||| Powod: Wrzuc screeny na forum||| Nalozono: ||| Czas bana: zawsze||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy[CSC]--------------------------------Serwer: #6 [Only DD2]Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/bans/11312.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,981 Posted November 2, 2016 Root Share Posted November 2, 2016 No to skoro masz NS, to zmień cs, np: na download.cs-classic.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosiek 0 Posted November 2, 2016 Author Share Posted November 2, 2016 Probowalem juz raz, to nic nie da. Jedynie UB pomoze. Czego bym nie robil, mam ten sam SID. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rewoX* Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Zmieniając csa automatycznie generuje się nowy sid. Spróbuj też na tych starszych, gdzie nie masz unikalnego sidu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,981 Posted November 2, 2016 Root Share Posted November 2, 2016 Napisz do mnie po prostu, to Ci powiem co i jak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,981 Posted November 2, 2016 Root Share Posted November 2, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts