Rastafaria 0 Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Nick: Rastafaria Link do SSów: http://www113.zippyshare.com/v/SwJfuXh2/file.html Wycinek z konsoli(bez IP)*: || Zostales zbanowany! ||| Nick: Rastafaria ||| IP: 37.47.141.12 ||| Steam ID: STEAM_1:0:1034386998 ||| Powod: Wrzuc screeny na forum ||| Nalozono: 03.11.2016 - 12:24:17 ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]---------------------------------[CSC] Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/bans/11651.htmlMoże ja sobie skopiuje tematy i będę wstawiał te same jak będę co 2 dni dostawał bana bo po co mam milion razy pisać ten sam temat.. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
polaczekkkkkkkkkk 1,807 Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Rozmiar wsztstkich screenów powinien być taki sam, gdy rozmiar jednego ze screenów jest inny niż rozmiar pozostałych oznacza to że dany screen był edytowany/przerabiany. Jedynym wyjątkiem od tej zasady może być sytuacja w której podczas robienia screenów gracz miał otwartą konsole i widoczna jest ona na screenie. Screen numer 2. i 4. mają inny rozmiar od pozostałych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,951 Posted November 3, 2016 Root Share Posted November 3, 2016 Możesz mi w ogóle wytłumaczyć te przeźroczystość broni? Takie coś jest w wielu multihackach, a także prostych WH (starych) np: tych z openGL, więc nie rozumiem tego 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
polaczekkkkkkkkkk 1,807 Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Zbyt wiele pytań, tak mało odpowiedzi :P BAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
polaczekkkkkkkkkk 1,807 Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts