Kinolek 25 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) 1. Nick: Kinolek<32. Imię:Jakub3. Wiek:184. Znajomość AMX (1-10): 95. Sprawny i działający mikrofon: Nie (wcześniej też go nie miałem i nie było problemów)6. Składka: Konto zasilone, dostanę zielone światło i od razu mogę wpłacać.7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Kinolek%3C3/193.33.177.101:27156/8. Parę słów o sobie **: Nazywam sie Kuba, mieszkam w małej wioseczce. Chodzę ( jeżdżę) do 3 klasy technikum leśnego, w wolnych chwilach działam na rodzinnej gospodarce, uwielbiam siatkówkę. Gram na tym serwie niemalże od początku, wielu mnie zna. Mamy już jesień to i u mnie z czasem luźniej. od 16 miesięcy w szczęśliwym związku :D 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chcę aby serwer wzmacniał swoją pozycję, dlatego potrzeba adminów którzy zadbają o kulturę, o wykonywanie celów mapy a także o eliminację odpałów.10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: NIE11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: dziennie około 4 max 5 godzin ( czasem mniej)12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): w tygodniu po 16, w weekendy bez limitu 13. Staż w Counter-Strike 1.6: ojej z 4-5 lat będzie14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): TAK P.S. Gerlo piszesz że moje zgłoszenia to "pudła", nie raz zgłaszałem po 3 razy 1 gracza a Ty nawet na specta nie wszedłeś :O Edytowane 3 Listopada 2016 przez Kinolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Jestem jak najbardziej za , powody: +doświadczenie jest (z tym amx to moze troche Cie ponioslo :D ) +wiek +widac Cie na serwerze + jestes ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Jak najbardziej na tak +wiek +doświadczenie +lubiany i znany +kultura jest,chociaż czasami Cie ponosi :P +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlo 95 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chcę aby serwer wzmacniał swoją pozycję, dlatego potrzeba adminów którzy zadbają o kulturę, o wykonywanie celów mapy a także o eliminację odpałów. Hahaha to mnie rozbawiło, że aż muszę sie ustosunkować :D Tak potrzeba adminów, którzy zadbają o kulturę, jestem jednym z nich a gdy zadbałem o kulturę, Ty bezczelnie skargę pisałeś domagając się kary dla admina, który dbał o kulturę hmm wnioski z glupoty napisanej wyciągnij sam, jesteś jednym z tych gości na serwerze, w ustach których słowo kultura brzmi jak hipokryzja. Oczywiście jestem na Nie. Powód jest prosty, kandydat na admina ma zachowywać się jak on a Twoje zachowanie z reguły jest poniżej krytyki. Klniesz, wyzywasz, kłócisz się.. Ścigamy graczy za ogólnie rozumianą kulture więc po co taki admin? A Ty mi się z tym zemszczeniem akurat kojarzysz. Druga sprawa, że Twoje zgłoszenia na u@ to bardzo często pudła. Konkretnie i na temat brz kolesiostwa. Pozdrawiam. Edytowane 3 Listopada 2016 przez Gerlo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Ja jestem na Tak ze wzgledu ze dlugo Cie juz znam jak na csowe zycie :P - skladka -forumowicz -byles adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Daję Ci okres próbny 7 dni , jesli bedziesz dobrze sie sprawowal to zostajesz , jesli nie to wylatujesz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi