Kinolek 25 Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 (edited) 1. Nick: Kinolek<32. Imię:Jakub3. Wiek:184. Znajomość AMX (1-10): 95. Sprawny i działający mikrofon: Nie (wcześniej też go nie miałem i nie było problemów)6. Składka: Konto zasilone, dostanę zielone światło i od razu mogę wpłacać.7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Kinolek%3C3/193.33.177.101:27156/8. Parę słów o sobie **: Nazywam sie Kuba, mieszkam w małej wioseczce. Chodzę ( jeżdżę) do 3 klasy technikum leśnego, w wolnych chwilach działam na rodzinnej gospodarce, uwielbiam siatkówkę. Gram na tym serwie niemalże od początku, wielu mnie zna. Mamy już jesień to i u mnie z czasem luźniej. od 16 miesięcy w szczęśliwym związku :D 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chcę aby serwer wzmacniał swoją pozycję, dlatego potrzeba adminów którzy zadbają o kulturę, o wykonywanie celów mapy a także o eliminację odpałów.10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: NIE11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: dziennie około 4 max 5 godzin ( czasem mniej)12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): w tygodniu po 16, w weekendy bez limitu 13. Staż w Counter-Strike 1.6: ojej z 4-5 lat będzie14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): TAK P.S. Gerlo piszesz że moje zgłoszenia to "pudła", nie raz zgłaszałem po 3 razy 1 gracza a Ty nawet na specta nie wszedłeś :O Edited November 3, 2016 by Kinolek Link to comment Share on other sites More sharing options...
promistrz 598 Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Jestem jak najbardziej za , powody: +doświadczenie jest (z tym amx to moze troche Cie ponioslo :D ) +wiek +widac Cie na serwerze + jestes ogarniety Link to comment Share on other sites More sharing options...
s t a r g i r l 3,949 Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Jak najbardziej na tak +wiek +doświadczenie +lubiany i znany +kultura jest,chociaż czasami Cie ponosi :P +ogarnięty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerlo 95 Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 (edited) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chcę aby serwer wzmacniał swoją pozycję, dlatego potrzeba adminów którzy zadbają o kulturę, o wykonywanie celów mapy a także o eliminację odpałów. Hahaha to mnie rozbawiło, że aż muszę sie ustosunkować :D Tak potrzeba adminów, którzy zadbają o kulturę, jestem jednym z nich a gdy zadbałem o kulturę, Ty bezczelnie skargę pisałeś domagając się kary dla admina, który dbał o kulturę hmm wnioski z glupoty napisanej wyciągnij sam, jesteś jednym z tych gości na serwerze, w ustach których słowo kultura brzmi jak hipokryzja. Oczywiście jestem na Nie. Powód jest prosty, kandydat na admina ma zachowywać się jak on a Twoje zachowanie z reguły jest poniżej krytyki. Klniesz, wyzywasz, kłócisz się.. Ścigamy graczy za ogólnie rozumianą kulture więc po co taki admin? A Ty mi się z tym zemszczeniem akurat kojarzysz. Druga sprawa, że Twoje zgłoszenia na u@ to bardzo często pudła. Konkretnie i na temat brz kolesiostwa. Pozdrawiam. Edited November 3, 2016 by Gerlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian? NL/PL 1,043 Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Ja jestem na Tak ze wzgledu ze dlugo Cie juz znam jak na csowe zycie :P - skladka -forumowicz -byles adminem Link to comment Share on other sites More sharing options...
promistrz 598 Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Daję Ci okres próbny 7 dni , jesli bedziesz dobrze sie sprawowal to zostajesz , jesli nie to wylatujesz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
promistrz 598 Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts