hapajkule 156 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 1.Twój Nick: HapajKule 2.Nick admina/gracza który zawinił: Admin TeD 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: Od 2 dni 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Świadkowie 6.Opis sytuacji: 1.Bije z bh 2.Skraca po , czym banuje ludzi ktorzy skracaja. 3.Starszy innych adminów , że jesli zbanuja go lub Amessdo Jego kolege odbierze im admina . Łamie Regulamin Ciągle -_- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Podeśle do '-_-' bo znając Ted'a to bardzo możliwe. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Jestem świadkiem, mogę powiedzieć, że zarzuty są prawdziwe. Straszył mnie, że jeśli zbanuje Amesado to mi admina zabierze:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Tak też byłem świadkiem gdy TeD bije przed nową rundą i skraca. Po prostu ręce opadają -.- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Temat podesłałem '-_-' zobaczymy co zrobi. A o adminów nie macie się co bać bo ted nawet dostępu do ftp z tego co wiem nie ma, on jest odpowiedzialny za forum. Temat czeka na h@ świadkowie są więc kolejne wypowiedzi są zbędne i będą traktowane jak spam i nagradzane warnami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 1. Raz zabiłem z BH , dostałem bana na 5minut jak jeszcze nie miałem wszystkich flag. 2.Owszem skracałęm i za to przepraszam. Każdemu zdarza się pare błędów. To się już nie powtórzy. 3.Amesdo owszem , jest moim kolegą , lecz nie ma opcji żebym napisał że jak gozbanujecie że straci Admina. Popieram go i wale z was pompe jakbanujecie go za coś czego nie robi Śmiechowo Śmiechowo. Nigdy nie zabrał bym komuś admina , za to że zbanował mojego znajomego. Pozdro 600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Mowiłeś inaczej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Dowodzik? Widać że masz problem ze wzrokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozakzmc 9 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Tak bylem swiatkie gdy Ted skacal i bil z bh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Kozak już na to odpowiedziałem. Możesz jeszcze iść na serwer innych namawiać Pośmieje się jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Co do przyjaciół to proszę podawać dowody w postaci screenów A co do bicia z BH to sytuacja jest jasna jeżeli będzie tak postępował to dostanie taką karę jak gracz,czyli ban i co do skracania to,to samo. Jeżeli takie coś się stanie to proszę pisać,a przy okazji dodałem HLTV na DR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Po części wyjaśnioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi