Misiak 0 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) 1. Nick : Misiek910 2. Imię : Michał 3. Wiek: 15,5 4. Znajomość AMX (1-10): Myślę , że 6-7 5. Sprawny działający mikrofon : Tak tylko , że mi nie działa w Cs'ie 6. Składka (tak/nie) : Jak będę miał pieniądze jasne 7. Link do swojego GameTacker'a**: https://gametacker.com/player/Misiek910/193.33.176.143:27015 8. Czy używałeś wpomagaczy (AD,SH,itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich : Nie nie używałem żadnych wspomagaczy typu AD,SH,itp 9. Parę słów o sobie **: No to tak. Mam na imię Michał pochodzę z Poznania. Mam 15,5 lat. Moje zainteresowania to: motoryzacja, granie w gry (głównie w Cs'a) 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym utrzymać porządek gdy admin jest offline, gracze zaczynają skracać , gadać przez mikro , wyzywać itd. itp. Siedzę na serwerze codziennie oprócz niektórych weekendów albo wtedy gdy mam dużo nauki :) 11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie nie posiadam , ale zamierzam kupić za jakiś miesiąc. 12. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze: Na serwerze mogę poświęcić jak mam czas oczywiście jakieś od 3 do 5 h 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze ,weekendy): Dni robocze jak mam czas no i weekendy 14. Staż w Counter Strike 1.6: Jakieś 2-3 lata? 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak posiadałem admina na serwerze kolegi gdzie grało 10-20 osób, ale niestety padł Edytowane 4 Listopada 2016 przez Misiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Przyznam, że Misiek jest jednym z grona tej "bardziej ogarniętej młodzieży". Regulamin zna, można się z nim na spokojnie dogadać, pożartować, nie sprawia problemów. Jestem na tak. Pozdrawiam, Jay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Dla mnie 2 tyg stażu na serwerze to za mało Ale zgłaszasz graczy na u@ GT takie średnie Za okresem próbnym pod moją kontrolą haha :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Na Tak GT w miarę Zgłasza na u@ Ogarniety człowiek Wysłane z mojego PSP3509DUO przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arard 61 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 +Dobry gracz.+Ogarnięty+Szybko informuje gdy coś się dzieje (konfitura he he :D ) Jak najbardziej na tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi