Misiak 0 Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 (edited) 1. Nick : Misiek910 2. Imię : Michał 3. Wiek: 15,5 4. Znajomość AMX (1-10): Myślę , że 6-7 5. Sprawny działający mikrofon : Tak tylko , że mi nie działa w Cs'ie 6. Składka (tak/nie) : Jak będę miał pieniądze jasne 7. Link do swojego GameTacker'a**: https://gametacker.com/player/Misiek910/193.33.176.143:27015 8. Czy używałeś wpomagaczy (AD,SH,itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich : Nie nie używałem żadnych wspomagaczy typu AD,SH,itp 9. Parę słów o sobie **: No to tak. Mam na imię Michał pochodzę z Poznania. Mam 15,5 lat. Moje zainteresowania to: motoryzacja, granie w gry (głównie w Cs'a) 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym utrzymać porządek gdy admin jest offline, gracze zaczynają skracać , gadać przez mikro , wyzywać itd. itp. Siedzę na serwerze codziennie oprócz niektórych weekendów albo wtedy gdy mam dużo nauki :) 11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie nie posiadam , ale zamierzam kupić za jakiś miesiąc. 12. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze: Na serwerze mogę poświęcić jak mam czas oczywiście jakieś od 3 do 5 h 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze ,weekendy): Dni robocze jak mam czas no i weekendy 14. Staż w Counter Strike 1.6: Jakieś 2-3 lata? 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak posiadałem admina na serwerze kolegi gdzie grało 10-20 osób, ale niestety padł Edited November 4, 2016 by Misiak Link to comment Share on other sites More sharing options...
JayMcKenzie 393 Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Przyznam, że Misiek jest jednym z grona tej "bardziej ogarniętej młodzieży". Regulamin zna, można się z nim na spokojnie dogadać, pożartować, nie sprawia problemów. Jestem na tak. Pozdrawiam, Jay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zygus 2,414 Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Dla mnie 2 tyg stażu na serwerze to za mało Ale zgłaszasz graczy na u@ GT takie średnie Za okresem próbnym pod moją kontrolą haha :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHOKE 473 Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Na Tak GT w miarę Zgłasza na u@ Ogarniety człowiek Wysłane z mojego PSP3509DUO przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arard 61 Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 +Dobry gracz.+Ogarnięty+Szybko informuje gdy coś się dzieje (konfitura he he :D ) Jak najbardziej na tak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,606 Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts