WarioTs 0 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Witam wszystkich. Mój problem jest taki że jak gram w cs go to moje fps wynoszą od 30 do 45, co jest bardzo dziwne bo jeszcze nie dawno mialem po 60-80fps. Prosiłbym o pomoc Ustawienia gry: -rozdzielczość 1280:720 -ustawienia wszystkie na niskich Specyfikacja lapka-lenovo g50-70 -procek: Intel Core i3-4005U -ram: 4gb -windows 10 wspomnę również ze przy smołku mam dość wielkie spadki nawet dwukrotnie Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Spróbuj renderowanie wielordzeniowe na włączone / wyłączone. Oczywiście synchronizacja pionowa i antyaliasing off. Jeżeli nic nie da. To spróbuj zmniejszyć rozdzielczość. Masz mało pamięci operacyjnej bo tylko 4 GB. Przy smołku to normalne, że masz duży spadek, ponieważ smołk jest modelem 3D i ciężej go procesorowi i karcie graficznej wyrenderować. Niestety, ale przez te wszystkie aktualizacje do CS GO zwiększyły się wymagania tej gry, ponieważ silnik tej gry jest strasznie lipny i nic się z tym nie da zrobić. Możesz pomyśleć ewentualnie nad modernizacją sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 rozdziałka 640 i bateria na high wydajnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi