WarioTs 0 Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Witam wszystkich. Mój problem jest taki że jak gram w cs go to moje fps wynoszą od 30 do 45, co jest bardzo dziwne bo jeszcze nie dawno mialem po 60-80fps. Prosiłbym o pomoc Ustawienia gry: -rozdzielczość 1280:720 -ustawienia wszystkie na niskich Specyfikacja lapka-lenovo g50-70 -procek: Intel Core i3-4005U -ram: 4gb -windows 10 wspomnę również ze przy smołku mam dość wielkie spadki nawet dwukrotnie Proszę o pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzeregowiecPL 2,439 Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Spróbuj renderowanie wielordzeniowe na włączone / wyłączone. Oczywiście synchronizacja pionowa i antyaliasing off. Jeżeli nic nie da. To spróbuj zmniejszyć rozdzielczość. Masz mało pamięci operacyjnej bo tylko 4 GB. Przy smołku to normalne, że masz duży spadek, ponieważ smołk jest modelem 3D i ciężej go procesorowi i karcie graficznej wyrenderować. Niestety, ale przez te wszystkie aktualizacje do CS GO zwiększyły się wymagania tej gry, ponieważ silnik tej gry jest strasznie lipny i nic się z tym nie da zrobić. Możesz pomyśleć ewentualnie nad modernizacją sprzętu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega* 2,077 Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 rozdziałka 640 i bateria na high wydajnosc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,386 Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts