Luffy 103 Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Nick: LuffyPowod: ostatnio trochę więcej nauki mam, więc mniej czasu. Do tego dochodzi mi siłka i siatkówka, więc jak wracam zmęczony do domu, to od razu idę spać, a coś już nie mam takiej zajawy na granie w 1.6 i wolę sobie np. jeden mecz w csgo pyknąć. Nie chciałem pisać tematu, ale ostatnio moja aktywność była trochę słaba.Czas nieobecnosci: od końcówki października i przez następny tydzień, może dwaCos od siebie: jak będę mieć trochę więcej luzu i chęci to na pewno zacznę dalej grać Link to comment Share on other sites More sharing options...
promistrz 598 Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Przyjete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besi523 3,023 Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts