Besi523 3 023 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Niedługo zostaną wprowadzone zmiany w regulaminie, największą zmianą będzie usunięcie odliczania - tutaj mogą pojawić się różna zdania, jednak ja zdążyłam kilka razy prowadzić bez i inni później się zgadzali z tym, ze rozgrywka przebiega sprawnie i płynnie, oczywiście ja nikomu NIE BRONIĘ i jeżeli ktoś będzie chciał odliczać to odliczać może - mnie osobiście bardziej odpowiada bez tylko trzeba się przyzwyczaić, ale do rzeczy. Mamy dwie wersje do wyboru i chciałabym poznać Waszą opinię i nie podstawie tej opinii później będę bazować Nie wiem ile z Was słyszało jednakże kiedy prowadziłam na próbę moje polecenia brzmiały tak: "Wszystkie moje polecenia wykonujecie jak najszybszą i najkrótszą drogą, każde moje polecenie z wyjątkiem tych odwołuje poprzednie, wszystkie polecenia wykonujecie bez odliczania 3 2 1 0" Czyli: Totalny bezruch na środku celi wszyscy stoją na środku celi Idziecie po moim markerze, na końcu bezruch nie odwołuje totalnego, od razu wykonują te polecenie i na końcu mają bezruch Opcja nr. 1 - Totalny bezruch nie jest już do odwołania, zakazy pozostają bez zmian - czyli do odwołania Lub opcja nr. 2, w której pozostaje totalny bezruch i zakazy do odwołania (czyli tak jak jest) Wzór: Wybieram opcję nr: (1/2): Ponieważ: - Wybieram opcję nr: (1/2): 1Ponieważ: Dużo nowych graczy ginie gdy jest totalny, który nie został odwołany i mówimy "Idziecie po markerze" ;) Dla mnie gra pod fragi jest bezcelowa. Czekam na Waszą opinię! :witaj2: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Wybieram opcję nr: (1/2):2Ponieważ: Ja rozumiem ze ktos moze nie ogarniac przez pewien czas i musi sie nauczyc zasad ale jezeli juz macie nawet odliczanie usunac to zostawcie tego totala na pamiatke XDD. Total wg mnie powinien zostac taki jest bo jest to unikalna komenda którą można łatwo ogarnąc tłum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafj 83 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) Wybieram opcję nr: (1/2):1Ponieważ: Rozgrywka szybciej będzie szła, bez zbędnych komentarzy. CT często zapomina odliczać. I wkońcu unikniemy takich sytuacji: 1. A: Nie odliczyłeś, masz FK! B: Wręcz przeciwnie odliczyłem. A: Nie prawda. I tak dalej się przekomarzają aż w końcu mądrzejszy skończy. 2. A: Nie powiedziałeś o, więc nie mamy jeszcze tych poleceń. B: Odliczyłem. (zabija A) A: Idę pisać skargę. Zw. Itd. Edytowane 4 Listopada 2016 przez ra1x1or Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0dr1g3z 57 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Wybieram opcję nr: (1/2): 2Ponieważ: Według mnie powinno być do odwołania ponieważ, jeżeli ktoś chce dać luz to niech da bezruch i tyle, natomiast ja bym dał coś takiego, że komendę totalny bezruch będzie można użyć tylko wtedy kiedy Prowadzący uzna, że terroryści mają niebezpieczną broń przy sobie (zeus itp.), ktoś uciekł albo ktoś się zbuntował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) Wybieram opcje numer 1 Brak odliczania nie zbyt mnie przekonuje, ale na pewno wolę polecenia bez odwołania. Dałbym możliwośc dania polecenia do odwołania, ale żeby nie było to konieczne. Na innych serwerach spisuje się to fajnie. Chodzilo o 1, moj blad Edytowane 4 Listopada 2016 przez GryTrean Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratatata koniec swiata 48 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Wybieram opcję nr: (1/2): 1Ponieważ: Ciągle jestem przyzwyczajony do takiej gry :) Według mnie ogólnie zakazy są bez sensu, wystarczy dać 1 pełne polecenie (przykładowo - idziecie wszyscy za mną na kucaka, na końcu markera bezruch. Kto skacze, ociąga się ginie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panda here 22 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Wybieram opcję nr: (1/2): 2Ponieważ: Lepiej zostawić tak samo serwer , jest ideolo i nie potrzebuje żadnych zmian :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Popytałam jeszcze ludzi na serwerze i zdania tutaj jak i tam są różne, póki co zostawię tak jak jest, ew. może w przyszłości wrócę z tą propozycją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi