Złota Owca 624 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Siema ludzie, mam do was pytanie. Nie uważacie że ta Nowa rozgrzewka na granaty jest bez sensu? Wg mnie rozgrzewka ta nic nie wnosi, wręcz marnuje tylko czas mapy na grę. Proszę o opinię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Moim zdaniem jest fajnie i śmiesznie, po jakimś czasie można znowu zmienić daną broń. Tobie nic nie pasuje i nie da się Ciebie zadowolić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedMisiek 109 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Dla mnie też jest ok. Co jakiś czas jakaś ewentualnie jakaś mała zmiana broni ^_- . Jak Esme pisze jest dość zabawnie i śmiesznie, a jak wszyscy wiemy to jest gra. A gra powinna dostarczać rozrywki i wszyscy powinni traktować ją jako zabawę :D . Czasami się zdarza że zbyt poważnie ludzie podchodzą to sprawy co owocuje czasem nie przyjemnymi sytuacjami których, można zdecydowanie uniknąć :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 http://forum.cs-classic.pl/topic/52669-nowa-rozgrzewka/ Zostało podjęta decyzja wgrania takiej, a nie innej rozgrzewki. Za jakiś czas może zostanie zmieniona. Nie widzę sensu dalszego tłumaczenia. Zamykam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi