michalp67 170 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 1. Nick: Info od Oli;3 /Michal 2. Imię: Michał 3. Wiek: 18 4. Znajomość AMX (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (Składka jest jednorazowa i obowiązkowa): Oczywiście że tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player_info/index.php?nameb64=SW5mbyBPZCBPbGk7MyAvTWljaGFs&host=31.186.82.184:27691 8. Parę słów o sobie **: jestem Michał mam 18 lat. Moją pasją są gry komputerowe, militaria i samochody. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**: W godzinach których gram rzadko widze jakiegoś admina, a cheat'erów wtedy jest na prawdę dużo. Czuje również sentyment do tego serwera ponieważ grałem na poprzedniej edycji i poznałem na nim kogoś dla mnie ważnego. Chciałbym aby na serwerze panowął ład i porządek o każdej porze. 10. STEAM_ID**: STEAM_0:0:51418999 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3 godziny dziennie. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):dni robocze 17/22 ; weekendy Sobota 17/23 a niedziela od 9 do 14 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 10 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków ale napisz gdzie): Tak (cs-harnaś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Jestem na Tak Ponieważ brakuje adminów na FFA masz stema minus to twoje gt ale mam nadzieje,że je nadrobisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Jestem za okresem próbnym: Steam jest, doświadczenie, pamiętam go z starej ekipy FFa, potrzeba adminów, składka. Jedynym minusem jest GT dlatego warto dac okres próbny i zobaczyć czy poprawi. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Zapraszam na PW po admina, okres próbny 2 tyg. Michasiu :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi