michalp67 170 Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 1. Nick: Info od Oli;3 /Michal 2. Imię: Michał 3. Wiek: 18 4. Znajomość AMX (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (Składka jest jednorazowa i obowiązkowa): Oczywiście że tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player_info/index.php?nameb64=SW5mbyBPZCBPbGk7MyAvTWljaGFs&host=31.186.82.184:27691 8. Parę słów o sobie **: jestem Michał mam 18 lat. Moją pasją są gry komputerowe, militaria i samochody. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**: W godzinach których gram rzadko widze jakiegoś admina, a cheat'erów wtedy jest na prawdę dużo. Czuje również sentyment do tego serwera ponieważ grałem na poprzedniej edycji i poznałem na nim kogoś dla mnie ważnego. Chciałbym aby na serwerze panowął ład i porządek o każdej porze. 10. STEAM_ID**: STEAM_0:0:51418999 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3 godziny dziennie. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):dni robocze 17/22 ; weekendy Sobota 17/23 a niedziela od 9 do 14 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 10 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków ale napisz gdzie): Tak (cs-harnaś) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zygus 2,414 Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Jestem na Tak Ponieważ brakuje adminów na FFA masz stema minus to twoje gt ale mam nadzieje,że je nadrobisz :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuNg3()N 285 Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Jestem za okresem próbnym: Steam jest, doświadczenie, pamiętam go z starej ekipy FFa, potrzeba adminów, składka. Jedynym minusem jest GT dlatego warto dac okres próbny i zobaczyć czy poprawi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
QubaS 263 Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Zapraszam na PW po admina, okres próbny 2 tyg. Michasiu :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
QubaS 263 Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts