Matt Design 5 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Jestem nowy tutaj na forum, chciałbym prosić o ocenę kilku moich prac. Overlay League of Legends dla "Mrocznny". Strona internetowa dla "Zakład Usług Kominiarskich FLORIAN". Sygnatura dla "LeoVince". Tapeta dla "80 MILLIMETRE". 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 szanghaj mi sie podoba + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Spoczko prace, ale ta sygnatura tak się wybija, nie da się jej porównać do pozostałych prac, poza tym jak zobaczyłam bardzo podobną sygnaturę do tej co ja zrobiłam to troszkę śmiechłam xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Overlay chyba prezentuje najwyższy poziom w porównaniu do reszty prac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi