Umciaak * 1 502 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) Hej! :pije: Dziś tj. 06.11.2016 o godzinie 19:00 odbędzie się karaoke! Karaoke na full spontanie, więc na pewno nie będzie nudno :D 30 minut przed karaoke odbędzie się audycja muzyczna którą poprowadzą! Nagrody medale (1/2/3 miejsce) S.Vip na miesiąc Vip na forum na miesiąc Skład jury: [member=szelton] Lista uczestników: @xKardzio @POLONA @Miechu @CiapatyMurwa Jeżeli chcesz zapisać się do uczestniczenia w zabawie możesz to zrobić u mnie w wiadomości prywatnej, w tytule dodając "Karaoke". Mozecie zapisać się również pod tym postem. Tradycyjnie zapisy przeprowadzane są również na naszym tsie: ts.cs-classic.pl Kanal zapisów jest już aktywny! Serdecznie zapraszam! :papa: Edytowane 6 Listopada 2016 przez Orlen 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bracon33 36 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Zapisuje się 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 zapisuje sie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Tysz się zapisuje -.- ELO GITARA SIEMA 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 ZaPISuję się! Grrr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Tyle nas misie <3 Dzięki za taką aktywność!!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) Tak się reprezentuje lista Kardzio + ciapaty = 5 + 7 + 8 =20 BraconeK = 5 + 5 + 5,5 = 15.5 Quebo = 10 + 10 + 10 = 30 Miechu = 8 + 7.5 + 7.5 = 23 Tymbarkowa = 10 + 10 + 10 = 30 Polona = 5 + 7 + 7 = 19 TheGumiś = 6 + 7 + 7 = 20 Umciaak * = 9 + 9 + 7.5 =25.5 Kicok = 10 + 10 + 9 = 29 Semi, Esme, Miechu = 10 + 10 + 10 = 30 Ciapaty = 10 + 10 + 10 = 30 Michu + Umciak = 8 + 8 + 10 = 26 1 Miejsce Tymbarkowa 2 Miejsce Quebohombre 3 Miejsce Reszta! Edytowane 6 Listopada 2016 przez Orlen 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Bardzo ładnie Quebuś i Tymbuś :D Pyniuś też. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 bardzo fajny event chociaz nie uznali zbuka jako najlepszego pozdrawiam grubego 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Na spontanie lepiej niż zapowiedziany. Gratulacje dla uczestników. GRUBY WYGRAŁ I TAK. #TEAMGRUBY #TEAMUMCIAK 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Fajna atmosferka ! dzięki :ok: :hurra: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 #TEAMGRUBY :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Na spontanie lepiej niż zapowiedziany. Gratulacje dla uczestników. GRUBY WYGRAŁ I TAK. #TEAMGRUBY #TEAMUMCIAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Całe nagranie z eventa, będzie udostępnione na YT w przeciągu najbliższych ~~ 2tyg (tak +- xD). To 1h47min nagrania xD + #TeamGruby! :p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) HEJ! :KappaRoss: Dziękuje wszystkich za przybycie, specjalne podziękowania dla osób które występowały, dla jurów oraz dla każdego kto był na idolu; bez was by to się nie odbyło. Dziękuję szczególnie bez Ciebie kochana było by to jakąś klapą! Dziękuje jeszcze raz wszystkim, pięć! :oklaski: :oklaski: :hura: Edytowane 6 Listopada 2016 przez Pynia Otworzyłam, bo jeszcze Tymbark i ja chciałyśmy się wypowiedzieć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Jeszcze raz wszystkim dziękuje za głosy na mnie :D W sumie to dalej jestem w szoku, że wam się spodobało więc propsy dla was ^^ Gratuluje wszystkim i każdemu z osobna, widzimy się na następnym idolu! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Okej, myślę, że w końcu nadszedł czas żeby napisać coś od siebie. Najpierw chciałam zaznaczyć, że nie spodziewałam się...nie spodziewałam się, że będzie Was AŻ tyle! Było niesamowicie, jestem w szoku. Z pozornie spontanicznego konkursiku powstało mega duże wydarzenie, w którym swoją aktywnością dosłownie ROZWALILIŚCIE SERWER! Gratuluję i dziękuję wszystkim uczestnikom - byliście rewelacyjni! Dziękuję niezawodnemu JURY, które dzielnie wytrwało do samego końca! [ tutaj szczególnie dziękuję mojej przyjaciółce Darii za to, że udało mi się ją przekonać do tego aby zastąpiła Zygusia - kocham Cię mała] Dziękuję UMCIAKOWI za to, że zdecydował się razem ze mną zorganizować to wszystko i tak naprawdę też odbyło się przede wszystkim dzięki niemu. JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM - JESTEŚCIE WSPANIALI :wub: :wub: PS. MACIE POZDROWIENIA OD GRUBEGO i nie wierzę, że udało Wam się mnie namówić do zaśpiewania XDD :wub: :wub: 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi