valve 0 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Nick:Zh'b! eF.reyk2of.B're?Link do SS:Nie zostały zrobioneWycinek z konsoli(bez IP)*:||| Zostales zbanowany! ||| Nick: Zh'b! eF.reyk2of.B're? ||| IP: 37.47.38.140 ||| Steam ID: VALVE_0:4:314402510 ||| Powod: WallHack ||| Nalozono: 06.11.2016 - 19:46:37 ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygas Serwer:CS GO MODLink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/bans/12734.html Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rewoX* Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Admin został poinformowany i ma 24h na rozpisanie dema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valve 0 Posted November 6, 2016 Author Share Posted November 6, 2016 Dzięki mam nadzieję że szybko wszystko się wyjaśni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black-Hunter 238 Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 (edited) Więc po przeanalizowaniu demka wychodzi na to, że się pomyliłem po raz kolejny... Jedna akcja wydała mi się podejrzaną, lecz otworzyłem ją z 10 razy i normalnie, i w zwolnionym tępie, i doszłem do wniosku, że "pofarciło" mu się. Chciałbym Cię valve serdecznie przeprosić i poprosić o ub. (Mam nadzieję, że się zobaczymy dziś na serwerze :)) /Następnym razem gdy będę miał podejrzenia zrobię ss'y. Edited November 7, 2016 by Black Hunter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
polaczekkkkkkkkkk 1,807 Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts