valve 0 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Nick:Zh'b! eF.reyk2of.B're?Link do SS:Nie zostały zrobioneWycinek z konsoli(bez IP)*:||| Zostales zbanowany! ||| Nick: Zh'b! eF.reyk2of.B're? ||| IP: 37.47.38.140 ||| Steam ID: VALVE_0:4:314402510 ||| Powod: WallHack ||| Nalozono: 06.11.2016 - 19:46:37 ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygas Serwer:CS GO MODLink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/bans/12734.html Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Admin został poinformowany i ma 24h na rozpisanie dema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valve 0 Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Dzięki mam nadzieję że szybko wszystko się wyjaśni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Więc po przeanalizowaniu demka wychodzi na to, że się pomyliłem po raz kolejny... Jedna akcja wydała mi się podejrzaną, lecz otworzyłem ją z 10 razy i normalnie, i w zwolnionym tępie, i doszłem do wniosku, że "pofarciło" mu się. Chciałbym Cię valve serdecznie przeprosić i poprosić o ub. (Mam nadzieję, że się zobaczymy dziś na serwerze :)) /Następnym razem gdy będę miał podejrzenia zrobię ss'y. Edytowane 7 Listopada 2016 przez Black Hunter 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi