Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Typ Pracy: Avatar na forum Wymiary: takie jak na forum dla donatora :DRender, Stock:Napis/y: No jakiś mały napisik kto mi to zrobiłTematyka: Jean Kirschtein (ten co mam go na avatarze, znajdzie w google :D)Kolorystka: dowolnaInne: Chce aby ktoś w ciekawy i humorystyczny sposób umieścił tego jego mościa na jakimś obrazie np. Mona Lisa Edytowane 7 Listopada 2016 przez Jan Christian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Wiem, że nie o to chodziło. xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 <333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Powód:Twoje zlecenie zostało wykonane.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi