Lebron 112 Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Witam jako iż zbliżają się Święta Bożego Narodzenia postanowiłem napisać propozycję związaną trochę z forum, trochę ze sklepikiem i trochę z serwerami. A mianowicie chodzi mi o to aby w sklepiku zrobić jakaś świąteczną zniżkę np: 30% na wszystkie usługi. Warunek jest tylko jeden a mianowicie taki że usługi muszą być kupione za przelew np: ProVip na ZM kosztuje 12.50 to obniżyć go do ceny 10 zł itd. Druga propozycja dot. forum. Chodzi mi o to żeby zrobić konkurs pt: "Moje święta z Cs-Classic". Polegałby on na tym, aby napisać wierszyk/rymowankę, narysować na komputerze/na kartce (i przesłać zdjęcie) związany z serwerami CSC oraz forum. Mogłyby to być rzeczy nieprawdziwe ale lepiej byłoby aby jednak były prawdziwe i nie wymyślone :) Myślę że to dobre pomysły. Jak coś to proszę o szczerość w komentarzu :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,981 Posted November 7, 2016 Root Share Posted November 7, 2016 To tak Co do zniżek to są co roku i teraz też będą, ale nie teraz Co do konkursu, to tutaj piszemy propozycje: http://forum.cs-classic.pl/topic/38697-wasze-propozycje-konkurs%C3%B3w/page-5 No i proszę po raz enty by nazywać tematy zgodnie z zzawartą w nich treścią 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,981 Posted November 7, 2016 Root Share Posted November 7, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts