Xena 178 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Nick: _XenA_ Powod rezygnacji: problemy osobiste; brak czasu ze względu na pracę, studia itd. Cos od siebie: dzięki za danie mi szansy, jako adminki DD2, pozdrawiam całą administracje ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipton 25 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Oj szkoda :/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Trzymaj się :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bracon33 36 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Trzymaj się :) Mamy Nadzieje,że do nas wrócisz :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Oj, rozmawialiśmy o tym :p Cóż, mogę życzyć tylko powodzenia bo kontakt na bieżąco mamy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Ty chyba sobie żarty robisz? ja mówie NIE !!! Tak poważnie rozumiem to życie to życie, szkoda bo wykazałaś bardzo duże zaangażowanie i robiłaś w ch... dobrą robotę !!! SZKODA, ale wróć do nas jak znajdziesz czasu więcej :) Zapraszam, również na FFA, przyjmuję z mety takiego admina jak ty :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 No cóż...szkoda, że musisz nas opuścić. Rozumiem, że masz teraz ważniejsze sprawy na głowie, lecz może jeszcze kiedyś do nas zawitasz :) Napiszę w takim razie do zobaczenia :D Może w końcu na to piwo Cię wyciągnę :P//Flagi odebrane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Dziekuje za pomoc w pilnowaniu serwera , mam nadzieje ze wrocisz do nas jeszcze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Ola jednak z nami zostaje :) Można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi