Xena 178 Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Nick: _XenA_ Powod rezygnacji: problemy osobiste; brak czasu ze względu na pracę, studia itd. Cos od siebie: dzięki za danie mi szansy, jako adminki DD2, pozdrawiam całą administracje ;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipton 25 Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Oj szkoda :/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gicik krzys 414 Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Trzymaj się :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bracon33 36 Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Trzymaj się :) Mamy Nadzieje,że do nas wrócisz :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rewoX* Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Oj, rozmawialiśmy o tym :p Cóż, mogę życzyć tylko powodzenia bo kontakt na bieżąco mamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QubaS 263 Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Ty chyba sobie żarty robisz? ja mówie NIE !!! Tak poważnie rozumiem to życie to życie, szkoda bo wykazałaś bardzo duże zaangażowanie i robiłaś w ch... dobrą robotę !!! SZKODA, ale wróć do nas jak znajdziesz czasu więcej :) Zapraszam, również na FFA, przyjmuję z mety takiego admina jak ty :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
polaczekkkkkkkkkk 1,807 Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 No cóż...szkoda, że musisz nas opuścić. Rozumiem, że masz teraz ważniejsze sprawy na głowie, lecz może jeszcze kiedyś do nas zawitasz :) Napiszę w takim razie do zobaczenia :D Może w końcu na to piwo Cię wyciągnę :P//Flagi odebrane 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
promistrz 598 Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Dziekuje za pomoc w pilnowaniu serwera , mam nadzieje ze wrocisz do nas jeszcze :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
polaczekkkkkkkkkk 1,807 Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Ola jednak z nami zostaje :) Można zamknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besi523 3,023 Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts