DuNg3()N 285 Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 1. Nick: DuNg.2. Imię:Miłosz3. Wiek: za 7 dni 164. Znajomość AMX (1-10): myślę że nie pozapominałem i śmiało można dać 7/85. Sprawny i działający mikrofon: Jest ale podczas gry mało gadam. :P Jak bedzie taka potrzeba moge zacząć troche pogadac :)6. Składka (Składka jest obowiązkowa): Nie :C7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/DuNg./31.186.82.184:27691/8. Parę słów o sobie **(min. 3 zdania): Witam, mam na imię Miłosz, chodzę do technikum o profilu informatyk. Trenuję piłkę nożną, miałem chwilową przerwę ale postanowiłem wrócić. W wolnych chwilach gram w metina i cs`a. Moje GT nie jest powalające, ponieważ mam dosyć dużo nauki + jeszcze treningi. Jednak zawsze kiedy jest chwila staram się wejść na serwer.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**(min. 2 zdania): No więc grałem już na poprzedniej edycji tego serwera i chciałbym pomóc w jego odnowie. Często, gdy jestem na serwerze brakuje admina a cziterow jest masa i ludzie uciekają. Miałem już wiele razy admina na tej sieci i nigdy nie było na mnie skargi, więc myślę, że dobrze wykonywałem swoją robotę. :) 10. STEAM_ID**:---11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Nie będę oszukiwał, dni robocze około 1 godzinki czasem wiecej, czasem mniej. W weekendy to już na pewno ponad godzinę, do ok. 2/3h.12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni robocze: 14-19 Weekendy: jakoś z rana i wieczorami.13. Staż w Counter-Strike 1.6: tak w sumie to nwm ale myślę że 5/6 lat z przerwami14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków ale napisz gdzie): Na tej sieci na go modzie i FFa i AIM/AWP 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zygus 2,414 Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Na Tak miał tutaj kiedyś admina amx zna gt takie średnie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
s t a r g i r l 3,949 Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Na tak +doświadczenie +amx +kultura jest jedynie to gt podciągnij i będzie git :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
QubaS 263 Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 potrzebujemy adminów taka prawda i znamy się już z dobry rok, razem adminowaliśmy i szczerze mówiąc czekałem na twoje podanie i powrót na FFA !! Zgłoś się na PW po admina i GT popraw bąblu :) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
QubaS 263 Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts