ToXyn 49 Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 1. Nick:ToXyn2. Imię:Bartek3. Wiek:154. Znajomość AMX (1-10): 95. Sprawny i działający mikrofon:Oczywiście6. Składka (tak/nie):Będzie VIP7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/ToXyn/193.33.176.143:27015/8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich:Nie9. Parę słów o sobie **:Witam. Mam na imię Bartek mam 15 lat pochodzę z woj. Świętokrzyskiego ze wsi Polesie Mikułowskie blisko Ostrowca Świętokrzyskiego. Lubie piłkę nożną oraz grać w gry głownie w Cs'a. Ostatnio gram w Farming Simulator 15, Assassins Creed i World Of Tank's. Jestem zapalonym biegaczem oraz młodym strażakiem :D czasami z OSP jeżdżę na "misje" ratunkowe i brałem udział w 3 pożarach (nie wiem czy to jest legalne brać 15-latka do gaszenia pożaru ale w takiej dziurze jak Świętokrzyskie nawet na to nie zwracają uwagi PS. pożary nie były duże)10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ostatnio poziom administracji tego servera pogorszył się co sprowadza się do łamania regulaminu przez graczy. Jeśli miałbym taką okazję zmieniłbym to a przynajmniej postarał się. Gdy wchodzę na server bardzo często widzę obłudę i chamstwo a nawet jeśli jest admin to gracze i tak robią co najgorsze i zakazane w regulaminie. W niektórych przypadkach nawet nie ma upomnienia a o banie już nawet nie wspomnę11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Nie12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:1-2 godziny13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze: 15-18. Weakendy: Mogę być w każdej chwili wystarczy się ze mną skontaktować14. Staż w Counter-Strike 1.6:6 Lat15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) Na Tak Gt dobre gimbus ale mutacje przeszedł xd na amx się zna regulamin zna nic dodać nic ująć @Jay a kto powiedział, że jestem twoim kolegą xD? Edytowane 9 Listopada 2016 przez Zyguś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow_Angel 158 Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Na tak -GT dobre - AMX -Miał admina I pomagal mi zgłaszając na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 No, Młody, miałem nadzieję, że się tutaj pojawisz :D Jak najbardziej na tak: +mikro +GT +regulamin zna +ogarnięty, pośmiać się z nim można Mam nadzieję, że Opiekunowie również poprą opinię moją i Kolegów powyżej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 1. Nick:ToXyn 2. Imię:Bartek 3. Wiek:15 4. Znajomość AMX (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon:Oczywiście 6. Składka (tak/nie):Będzie VIP 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/ToXyn/193.33.176.143:27015/ 8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich:Nie 9. Parę słów o sobie **:Witam. Mam na imię Bartek mam 15 lat pochodzę z woj. Świętokrzyskiego ze wsi Polesie Mikułowskie blisko Ostrowca Świętokrzyskiego. Lubie piłkę nożną oraz grać w gry głownie w Cs'a. Ostatnio gram w Farming Simulator 15, Assassins Creed i World Of Tank's. Jestem zapalonym biegaczem oraz młodym strażakiem :D czasami z OSP jeżdżę na "misje" ratunkowe i brałem udział w 3 pożarach (nie wiem czy to jest legalne brać 15-latka do gaszenia pożaru ale w takiej dziurze jak Świętokrzyskie nawet na to nie zwracają uwagi PS. pożary nie były duże) 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ostatnio poziom administracji tego servera pogorszył się co sprowadza się do łamania regulaminu przez graczy. Jeśli miałbym taką okazję zmieniłbym to a przynajmniej postarał się. Gdy wchodzę na server bardzo często widzę obłudę i chamstwo a nawet jeśli jest admin to gracze i tak robią co najgorsze i zakazane w regulaminie. W niektórych przypadkach nawet nie ma upomnienia a o banie już nawet nie wspomnę 11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Nie 12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:1-2 godziny 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze: 15-18. Weakendy: Mogę być w każdej chwili wystarczy się ze mną skontaktować 14. Staż w Counter-Strike 1.6:6 Lat 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak GT poprawione widzę, że poznałeś się z nowymi ludźmi przyjęty na okres próbny 14 dni PW do Riasa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi