ToXyn 49 Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 1. Nick:ToXyn2. Imię:Bartek3. Wiek:154. Znajomość AMX (1-10): 95. Sprawny i działający mikrofon:Oczywiście6. Składka (tak/nie):Będzie VIP7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/ToXyn/193.33.176.143:27015/8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich:Nie9. Parę słów o sobie **:Witam. Mam na imię Bartek mam 15 lat pochodzę z woj. Świętokrzyskiego ze wsi Polesie Mikułowskie blisko Ostrowca Świętokrzyskiego. Lubie piłkę nożną oraz grać w gry głownie w Cs'a. Ostatnio gram w Farming Simulator 15, Assassins Creed i World Of Tank's. Jestem zapalonym biegaczem oraz młodym strażakiem :D czasami z OSP jeżdżę na "misje" ratunkowe i brałem udział w 3 pożarach (nie wiem czy to jest legalne brać 15-latka do gaszenia pożaru ale w takiej dziurze jak Świętokrzyskie nawet na to nie zwracają uwagi PS. pożary nie były duże)10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ostatnio poziom administracji tego servera pogorszył się co sprowadza się do łamania regulaminu przez graczy. Jeśli miałbym taką okazję zmieniłbym to a przynajmniej postarał się. Gdy wchodzę na server bardzo często widzę obłudę i chamstwo a nawet jeśli jest admin to gracze i tak robią co najgorsze i zakazane w regulaminie. W niektórych przypadkach nawet nie ma upomnienia a o banie już nawet nie wspomnę11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Nie12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:1-2 godziny13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze: 15-18. Weakendy: Mogę być w każdej chwili wystarczy się ze mną skontaktować14. Staż w Counter-Strike 1.6:6 Lat15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zygus 2,410 Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 (edited) Na Tak Gt dobre gimbus ale mutacje przeszedł xd na amx się zna regulamin zna nic dodać nic ująć @Jay a kto powiedział, że jestem twoim kolegą xD? Edited November 9, 2016 by Zyguś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_Angel 158 Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 Na tak -GT dobre - AMX -Miał admina I pomagal mi zgłaszając na u@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JayMcKenzie 393 Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 No, Młody, miałem nadzieję, że się tutaj pojawisz :D Jak najbardziej na tak: +mikro +GT +regulamin zna +ogarnięty, pośmiać się z nim można Mam nadzieję, że Opiekunowie również poprą opinię moją i Kolegów powyżej :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
V0RDEN 1,573 Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 1. Nick:ToXyn 2. Imię:Bartek 3. Wiek:15 4. Znajomość AMX (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon:Oczywiście 6. Składka (tak/nie):Będzie VIP 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/ToXyn/193.33.176.143:27015/ 8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich:Nie 9. Parę słów o sobie **:Witam. Mam na imię Bartek mam 15 lat pochodzę z woj. Świętokrzyskiego ze wsi Polesie Mikułowskie blisko Ostrowca Świętokrzyskiego. Lubie piłkę nożną oraz grać w gry głownie w Cs'a. Ostatnio gram w Farming Simulator 15, Assassins Creed i World Of Tank's. Jestem zapalonym biegaczem oraz młodym strażakiem :D czasami z OSP jeżdżę na "misje" ratunkowe i brałem udział w 3 pożarach (nie wiem czy to jest legalne brać 15-latka do gaszenia pożaru ale w takiej dziurze jak Świętokrzyskie nawet na to nie zwracają uwagi PS. pożary nie były duże) 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ostatnio poziom administracji tego servera pogorszył się co sprowadza się do łamania regulaminu przez graczy. Jeśli miałbym taką okazję zmieniłbym to a przynajmniej postarał się. Gdy wchodzę na server bardzo często widzę obłudę i chamstwo a nawet jeśli jest admin to gracze i tak robią co najgorsze i zakazane w regulaminie. W niektórych przypadkach nawet nie ma upomnienia a o banie już nawet nie wspomnę 11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Nie 12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:1-2 godziny 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze: 15-18. Weakendy: Mogę być w każdej chwili wystarczy się ze mną skontaktować 14. Staż w Counter-Strike 1.6:6 Lat 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak GT poprawione widzę, że poznałeś się z nowymi ludźmi przyjęty na okres próbny 14 dni PW do Riasa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V0RDEN 1,573 Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts