mouse 45 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 (edytowane) 1. Nick: mouse 2. Imię: Rafał 3. Wiek: 26 4. Znajomość AMX (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon: tak 6. Składka: tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/mouse/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Hej. Jestem Rafał pochodze z wioski lezacej na podkarpaciu. Swiezo upieczony mąż jeszcze bez dziaciaków :D :D. Próbuje się wlasnie wybudować i stworzyć swój własny kacik w którym będę ciupał w cs 24h na dobe :D:D :) :) :) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Lubie tą funkcje, jestem zżyty z serwerem i chce pomagać w utrzymaniu kultury i usuwaniu nieczystych graczy. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:STEAM_0:1:57662093 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: róznie ale mysle 2, 3,4 godzinki dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): róznie, nie potrafie okreslic :D:D 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 9 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak posiadałem na tym samym serwie :D Edytowane 12 Listopada 2016 przez ODSMistrz Podales zly SID :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Powiem tak . Nie kojarzę Cię ale GT masz imponujące. Na korzyść Twoja przemawia fakt wieku i doświadczenie admina. Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlo 95 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Jeśli Ty to Ty czyli jak dobrze kojarzę ten mouse no life który adminowal tu z jakieś 2 lata temu to jestem na TAK :P a co do dzieci.. jeśli Ty nie doomagasz to wiesz mogę pomóc.. hahaha +AMX +STEAM +Doświadczony Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Jestem na Tak: +byles tu adminem, +GT dobre +steam +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi