S3ReK 293 Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Imię:Wiktor Wiek:16 Kontakt: Ts (S3ReK) Skype: (mogę podać na pw) Steam: (S3ReK | CSC) GG: 50285663 Twój nick na TS3:S3ReK Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Już kiedyś o tym myślałem a jako iż zrezygnowałem z wszystkich posad na serwerach i ogólnie z sieci, to na team speaku dalej aktywnie przesiaduje. Do tego skoro już długo tego chciałem to spontanicznie zachęcił mnie napis na ts'ie "Chcesz pomóc nam w rozwoju serwera i wykazać się kreatywnością i umiejętnościami? Spróbuj swoich sił jako Administrator lub Dj! Rekrutacja OTWARTA - Zapraszamy!" Jestem aktywny (postaram się być jeszcze bardziej) i szybko się uczę, chętnie pomogę komuś skoro i tak siedzę. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): Ciężko stwierdzić ogólnie raczej kontakt tylko na ts'ie i to nie z całą administracja jednakże z każdym myślę, że mam stosunki neutralne (coś typu 5) Ile czasu spędzasz na TS3: Różnie bywa czasem potrafie siedzieć od rana do następnego rana będąc aktywny a czasem tylko kilka godzin bo nie ma po co lecz gdybym dostał tą range to dziennie minimum 2h będę. Czy posiadasz admina na innym TS3?:Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10):4 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Nigdy nie byłem administratorem na poważnym ts'ie, tylko na prywatnych gdzie w sumie bardzo się nie zagłębiałem. Potrafię zrobić podstawowe rzeczy które na co dzień wykonuje administrator a jeśli to nie wystarczy to się douczę. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie):Chyba tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyńka 2,434 Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Rekrutacja zamknięta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyńka 2,434 Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts