CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 (edytowane) Cześć ;) Piszę ten post bo macie możliwość uzyskania darmowej gry na steam, według mnie gra jest fajna, ma fajną grafikę, czy fajną rozgrywkę zdecydujcie sami. Jak zdobyć grę: 1.Link, wchodzimy i rejestrujemy konto. https://www.humblebundle.com/store/dirt-3-complete-edition-free-game?hmb_campaign=dirt3_free_2016&hmb_source=bundle_page&hmb_medium=banner_cross 2.Po prawej stronie klikamy zielony napis Get it free 3.Potem check out i get it for free. 4.Potem nie pamiętam co robiłem ale uzyskałem kod. 5.Na steam kilkamy Gry i Aktywuj produkt steam. Tam wklejamy kod. Jeżeli wyskoczy komunikat o tym, że klucze zostały już wyczerpane spróbujcie później. Ja poczekałem kilka godzin i klucz się pojawił. Śpieszcie się bo do końca promocji zostało dwadzieścia godzin! P.S. o stronie dowiedziałem się od kolegi, który podesłał mi ten link. NIE MOGĘ ZAPEWNIĆ BEZPIECZEŃSTWA TEJ TRANSAKCJI, SAM ZARYZYKOWAŁEM :D Edytowane 11 Listopada 2016 przez CiapatyMurwa 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Kurw.. no nie mogę. I wszyscy zasysają tą grę za darmo półgłówki nawet nie wiedzą z czego. Gra jest za darmo, ale mając mózg i trochę godności powinno się wpłacić przynajmniej tego dolara. To jest strona charytatywna i 100% pieniędzy idzie dla dzieciaków i różne organizacje charytatywne, ale nie ma szans, żeby się akcja powiodła jak 90% osób pobiera, żeby tylko pobrać. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Działa, polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: http://forum.cs-classic.pl/topic/53141-dirt-3-complete-edition-za-darmo/ Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi