CiapatyMurwa 1,057 Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 (edited) Cześć ;) Piszę ten post bo macie możliwość uzyskania darmowej gry na steam, według mnie gra jest fajna, ma fajną grafikę, czy fajną rozgrywkę zdecydujcie sami. Jak zdobyć grę: 1.Link, wchodzimy i rejestrujemy konto. https://www.humblebundle.com/store/dirt-3-complete-edition-free-game?hmb_campaign=dirt3_free_2016&hmb_source=bundle_page&hmb_medium=banner_cross 2.Po prawej stronie klikamy zielony napis Get it free 3.Potem check out i get it for free. 4.Potem nie pamiętam co robiłem ale uzyskałem kod. 5.Na steam kilkamy Gry i Aktywuj produkt steam. Tam wklejamy kod. Jeżeli wyskoczy komunikat o tym, że klucze zostały już wyczerpane spróbujcie później. Ja poczekałem kilka godzin i klucz się pojawił. Śpieszcie się bo do końca promocji zostało dwadzieścia godzin! P.S. o stronie dowiedziałem się od kolegi, który podesłał mi ten link. NIE MOGĘ ZAPEWNIĆ BEZPIECZEŃSTWA TEJ TRANSAKCJI, SAM ZARYZYKOWAŁEM :D Edited November 11, 2016 by CiapatyMurwa 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzeregowiecPL 2,439 Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Kurw.. no nie mogę. I wszyscy zasysają tą grę za darmo półgłówki nawet nie wiedzą z czego. Gra jest za darmo, ale mając mózg i trochę godności powinno się wpłacić przynajmniej tego dolara. To jest strona charytatywna i 100% pieniędzy idzie dla dzieciaków i różne organizacje charytatywne, ale nie ma szans, żeby się akcja powiodła jak 90% osób pobiera, żeby tylko pobrać. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rewoX* 1,295 Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Działa, polecam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,600 Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: http://forum.cs-classic.pl/topic/53141-dirt-3-complete-edition-za-darmo/ Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts