CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Imię: SebastianNick: CiapatyMurwaWiek: 20Doświadczenie związane z DJ: Obsługiwałem raz imprezę na mojej stancji. Było 10 osób! Na ts3 nigdzie nie didżejowałem, jedynie prywatnie.Rodzaju muzyki: Wszystko, szeroki zakres ;) Ile czasu spędzasz na TS3: 3h dziennie, ale nie zaszkodzi mi włączyć bota na ts3 nie będąc na nim głównym kontem.Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Jak najbardziej, jeszcze jak!Dlaczego Ty? W chwili gdy to piszę brakuje botów. http://screenshot.sh/oAGMRwzEAj0im Kanały są puste więc pasuje by było jak najwięcej DJ'ów ;)Coś o sobie: Nic ponad to co już wiecie ;) 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Jestem na tak. Ciapaty ciągle przesiaduje na TS3, puszcza świetną muzykę (kocham ją), ma bardzo dobry kontakt z innymi i myślę, że sprawdzi się na tym stanowisku. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Przyjęty na warunkach szybkiej rekrutacji. Witamy w zespole! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi