CiapatyMurwa 1,057 Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 Imię: SebastianNick: CiapatyMurwaWiek: 20Doświadczenie związane z DJ: Obsługiwałem raz imprezę na mojej stancji. Było 10 osób! Na ts3 nigdzie nie didżejowałem, jedynie prywatnie.Rodzaju muzyki: Wszystko, szeroki zakres ;) Ile czasu spędzasz na TS3: 3h dziennie, ale nie zaszkodzi mi włączyć bota na ts3 nie będąc na nim głównym kontem.Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Jak najbardziej, jeszcze jak!Dlaczego Ty? W chwili gdy to piszę brakuje botów. http://screenshot.sh/oAGMRwzEAj0im Kanały są puste więc pasuje by było jak najwięcej DJ'ów ;)Coś o sobie: Nic ponad to co już wiecie ;) 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyńka 2,434 Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 Jestem na tak. Ciapaty ciągle przesiaduje na TS3, puszcza świetną muzykę (kocham ją), ma bardzo dobry kontakt z innymi i myślę, że sprawdzi się na tym stanowisku. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umciaak * 1,502 Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 Przyjęty na warunkach szybkiej rekrutacji. Witamy w zespole! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umciaak * 1,502 Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts