teVik 0 Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Nick: WRO.71 | `teV. (w konsoli nie ma kropki na końcu nick-u a powinna być) Link do SS: http://www110.zippyshare.com/v/FhJHRvW5/file.html Wycinek z konsoli(bez IP)*: Unknown command: WRO.71Unknown command: WRO.71* Przywileje ustawione[CSC]-------------------------------------[CSC]||| Zostales zbanowany!||| Nick: WRO.71 | `teV||| IP: *************||| Steam ID: STEAM_0:1:20208373||| Powod: Wrzuc screeny na forum||| Nalozono: ||| Czas bana: zawsze||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy[CSC]-------------------------------------[CSC]INFO - Forum Serwera: www.forum.cs-classic.plKicked by Console: "Zostales zbanowany. Sprawdz konsole."Kicked :"Zostales zbanowany. Sprawdz konsole." Serwer: Only dd2 Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/bans/14949.html ( Prosiłbym żeby ktoś ogarnął Pana SG :)bo banuje cały czas jakieś osoby ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rewoX* 1,295 Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 W paczce ma być 5 ssów, nie 20. Dodaj proszę odpowiednią paczkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teVik 0 Posted November 14, 2016 Author Share Posted November 14, 2016 (edited) To przepraszam, spakowałem 5 powinno być okejhttp://www45.zippyshare.com/v/xTWZsdwT/file.html Edited November 14, 2016 by teVik Link to comment Share on other sites More sharing options...
rewoX* 1,295 Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Dalej to samo, ale to w sumie nie ważne. 3 z Twoich ssów mają ten sam kod crc32 i są tak samo skompresowane. Oznacza to, że jest to jeden screen w trzech miejscach różniący się tylko nazwą (normalnie jest to niemożliwe). Jakieś wytłumaczenie? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teVik 0 Posted November 14, 2016 Author Share Posted November 14, 2016 winny się tłumaczy ^^ jak chciałem zaznaczyc 5ss skopiowały mi sie 3 screeny może dlatego ale usunąłem kopie więc nie wiem dlaczego :) pierwszy raz się z tym spotykam. Po za tym nie kryje się z czitami :D bo ich nie używam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rewoX* 1,295 Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Jest to raczej nie możliwe żeby się skopiowały, ale z racji tego, że jesteś stałym graczem sprawdzę demo z mapy (jak tylko znajdę chwilę) i ocenię czy było czysto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teVik 0 Posted November 14, 2016 Author Share Posted November 14, 2016 No fajnie by było bo bym postrzelał ^^ nie ma co oglądać :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiochuxD 123 Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Akurat rewox zdarza się nie raz żeby 2 czy nawet 7 ss miało ten sam KOD crc32 oraz był w zupełności takie same, miałem tak kilka razy ,zazwyczaj dzieje się tak gdy gra się na słabszym sprzęcie przy ss'ach fps spada do 30-40 ,wiesza się procesor i przez to wszystko wychodzi tak samo do czasu zakończenia ss'ów ,nazwa oczywiście się zmienia, sam tego wytłumaczyć nie potrafię, ale jest to możliwe znam to z własnego doświadczenia.SS'y zrobiłem ja i gdybyś chciał rewox to mogę spojrzeć na demko za ciebie ,ewentualnie je rozpisać a jak bym się pomylił przyznać się do błędu i byłoby wiadome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teVik 0 Posted November 15, 2016 Author Share Posted November 15, 2016 Eiii Panowie :D spokojnie, nie raz tu grałem i będę grał bo zajebista sieć, mili ludzie i gdybym był odpalony to nawet bym tych ss nie wrzucał... jaja sobie robicie czy co bo nie rozumiem... do tej pory jestem zbanowany? troszkę zamulony zespół ( nie chce tu nikogo obrażać ) ale bez przesady :) denerwuje jak wejdziesz na jaki kolwiek serwer i dostajesz bana po 5 minutach za cheatowanie. Panowie :D bez jaj ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rewoX* 1,295 Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 (edited) Generalnie to ubteam ma 24h na rozpatrzenie prośby, nie czekał byś tyle gdyby nie błąd ss. Również dostałem rozpiskę z tej mapy na pw (anonimowo) i muszę to sprawdzić, a od wczoraj wieczorem nie mam totalnie czasu. Dzis od razu po południu rzucę na nie okiem i postaram się jak najszybciej rozwiązać ten problem. @edit Czekam już tylko na ocenę polaczka, jako drugiego członka ubt. Edited November 15, 2016 by rewox Link to comment Share on other sites More sharing options...
teVik 0 Posted November 15, 2016 Author Share Posted November 15, 2016 Dobrze nie ma problemu :)) Czekam na ocenę :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
polaczekkkkkkkkkk 1,807 Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Sprawdziłem demko. Na moje oko to widać weterana tej gry, ze skillem i pomysłem na grę :) Czysto Link to comment Share on other sites More sharing options...
rewoX* 1,295 Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts