Dlugimaksz 22 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 1. Nick: Dlugimaksz 2. Imię: Maksymilian 3. Wiek: 33 4. Znajomość AMX (1-10): 6 5. Sprawny i działający mikrofon: tak 6. Składka: czekam na przyjecie podania i wplacam odrazu 7. Link do swojego GameTracker'a**: brak 8. Parę słów o sobie **: Nazywam sie Maks mieszkam w Józefowie pod Warszawą z żoną i 2 letnią córką Nelą. Lubie grać w cs-a, łowić ryby majstrować przy samochodzie. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Gram o różnych porach dnia i nocy i często kiedy wchodzi potrafi nie być admina. Graja jakieś gimbusy na wh i udają że niby nic. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:1:15753767 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3 godziny dziennie często i więcej. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Pon-Pt to częściej wieczorem ale rano też wchodze, w weekend potrafie calymi dniami chyba ż e jestem na rybach 13. Staż w Counter-Strike 1.6: rok 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): nie ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey 0 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 jestem za spokojny opanowany da rade tak wiec gitara siema :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlo 95 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 (edytowane) Jasne, że masz moją okejke! W porządku facet, nie sprawia problemu, pomocny w grze, wymagania spełnione więc nie zaryzykuję pisząc " witaj w elycie " :p Edytowane 14 Listopada 2016 przez Gerlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Jestem na tak: -(chyba)* aktywny na serwerze -kultura -trochę boci, ale to nic -ogólnie nie z nim problemów *Jedyny minus to brak GT ... dziwne. Proponuję Ci poczytać gdzie znaleźć swoje gt i jak najszybciej wkleić. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 http://www.gametracker.com/player/Dlugimaksz/193.33.177.101:27156/ Oto twoje gt :) Ja jestem na tak, aktywny, miły i niekonfliktowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Musze powiedziec ze grasz tu bardzo dlugoooo... pewnie dluzej niz ja. Osoba ktora za kazdym razem widze na serwerze. A tak naprawde nic o Tobie nie wiem. Wlasnie widze ze jestes starszy niz ja , hahaha Masz moje Tak Widac ze niektorym takim ja ja Ty i np Misiek nigdy cs sie nie znudzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 (edytowane) Ja jestem jak najbardziej na tak Bardzo miła osoba Dogaduje się z ludźmi Mikrofon Składka Steam Bardzo dużo gra Jedyne co to poudzielaj się w dziale dd2 więcej bo masz tylko 2 posty na forum Duzee tak ode mnie Edytowane 14 Listopada 2016 przez FamNaPiksachAJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buhahaha Leszko xd 91 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Na duże tak Często gra Steam Składka Kultura i bardzo przyjazny P.S. dobrze wiedzieć że tyle masz lat, nie spodziewałem się :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Na Tak.~ Miły,~ Pomocny,~ Aktywny,~ GT,~ Staż,~ Same plusy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Czy ja dobrze czytam ?LUDZIE ! Jakie wszystkie wymagania on spełnia ? 2 posty na 10 na forum ? To jest waszym zdaniem spełnienie "wszystkich" wymagań ? Nosz kuźwa śmieszne, po cholerę są pisane wymagania skoro i tak nikt na nie nie zwraca uwagi ? Dam ci tak, tylko za GT ,ale na pewno nie za posty na forum.+Staż+GT+Wiek-Podanie-Posty na forumMałe tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 + staż + gt+ Pomocnyoczywiście na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Jestem na tak. Kultura jest, dobrze gra, lubiany na servie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 (edytowane) Czy ja dobrze czytam ?LUDZIE ! Jakie wszystkie wymagania on spełnia ? 2 posty na 10 na forum ? To jest waszym zdaniem spełnienie "wszystkich" wymagań ? Nosz kuźwa śmieszne, po cholerę są pisane wymagania skoro i tak nikt na nie nie zwraca uwagi ? Dam ci tak, tylko za GT ,ale na pewno nie za posty na forum. +Staż +GT +Wiek -Podanie -Posty na forum Małe tak. Jakby patrzec na wymagania to nie bylo by tu polowy adminow , nawet mnie kiedys ;) Co do podania to ja Cie na to namowilem :) Oczywiscie na tak : +wiek + GT +ogar +skladka + steam Jesli masz jakies pytania smialo pisz . Edytowane 14 Listopada 2016 przez ODSMistrz 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi