Angela:* 5 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 1. Nick: Angela:*2. Imię: Angelika3. Wiek: Niedługo 184. Znajomość AMX (1-10): Myślę że tak 6/75. Sprawny i działający mikrofon: Niby tak ale nigdy nie gadam6. Składka (Składka jest obowiązkowa): Będzie jak najszybciej 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Angela%3A%2A/31.186.82.184:27691/8. Parę słów o sobie **(min 5 zdań): Witam, mam na imię Angelika, mam prawie 18 lat. Mieszkam w Zakopanem. Interesuję się motocrossem i sportem. W wolnych chwilach gram w cs.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**(min 5 zdań): Chciałabym zostać adminem, ponieważ gram bardzo często i zdarza się że gra ktoś odpalony i chciałabym pomóc w utrzymaniu kultury na serwerze.10. STEAM_ID**:----- 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3 godziny myślę że się uda12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dr: 18-20, W: rano i wieczorami 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Tak z 3 lata z przerwami 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Na tak Miła Kulturalna Gt bardzo dobre z amx to mogę cie podszkolić ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Także jestem na tak. Sporo przesiaduje na FFA, nie mam jej nic do zarzucenia, a admini się przydadzą. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 (edytowane) Również jestem na tak, często zgłasza cziterów na sb, aktywna (świetne gt). Edytowane 14 Listopada 2016 przez rewox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlo 95 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 (edytowane) Jeśli to Twój tył na avatarze to wchodzę w to! tfuuu tzn jestem na tak! :p Zbyt dużo na FFA nie grywam, ale gdy już wejdę to akurat Ciebie kojarzę, jesteś bardzo często, zachowanie zawsze jest w porządku, darmowy frag w "domku" i ta aktywność fajna z GT a admini tu potrzebni, jestem za. Powodzenia :) Edytowane 14 Listopada 2016 przez Gerlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Oooo wreszcie podanie napisałaś :D Oczywiście na TAK ! Kulturka GT bardzo dobre Wiek :P Amx mogę Cię podszkolić...hihi ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Hmmm Angela, a steam jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angela:* 5 Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Hmmm Angela, a steam jest ? Nie :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Nie :x Niestety musisz zakupić steam, który najpierw instalujesz w nim wchodzisz do sklepiku i szukasz cs 1.6 kupujesz cs 1.6 - pobierasz gre instalujesz i masz legalnego cs 1.6 z steamem swoim = koszt ok 40 zł Jest wersja tańsza o której słyszałem to odkupienie od kogoś cs 1,6 steam za ok 10 zł (minus taki, że nie wiesz jak ktoś grał na tym koncie i gdzie ma bany na steam id) Jak ogarniesz temat STEAM to drzwi są otwarte dla Ciebie, ponieważ wszystko u Ciebie jest ok, ale brak steama i słaba znajomość amx odpada (AMX podszkolimy Cię). Zapraszam za jakiś czas z podaniem jak pojawi się STEAM :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi