sandr0 59 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Tagi tematu:[Jay McKenzie] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: S4N7R0 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Jay McKenzie 4.IP/SID oskarzanego*: Nie moge zdobyć ip ponieważ jestem zbanowany. 5.Data i godzina: 18.11.2016 - 18:10:13 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): https://www.youtube.com/watch?v=h9fP1QsTKVA 7.Opis sytuacji: Grałem sobie na mapie deathrun_minecraft_final. Kiedy przechodziłem mapę walnąłem o ścianę ale dalej żyłem. Więc dla żartów pomyślałem że zbiorę armor który był na tej małej wysepce z piaskiem. Wszedłem na mur i pobiegłem sobie po kamizelkę, po czym chciałem dalej przechodzić mapę. I wiem (od kolegi) że txt to miejsca na które nie da się wejść jednym skokiem. Na filmiku powyżej pokazuje że można tam wejść na sv_gravity 800. Trawka po której chodzę po zebraniu armora to właśnie te "txt" I choć to nie jest to miejsce z którego tam wszedłem, to i tak chodzę po tym murze. Jeśli skarga jest nie słuszna to przepraszam. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 To jest txt. Txt to tekstury mapy a nie, że tam gdzie się nie da wejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow_Angel 158 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 To jest TxT + troche na tym filmiku skrociles :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 skarga bezsensu twoja komenda sv_gravity 800 też nic nie daje.Po za tym bez speeda i BH na ta wysepkę byś nie wszedł także wiesz ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Pozwolisz, że się wypowiem. Gdybyś się spytał, czy możesz - chociażby dla żartu - pobiec po ściance w celu zdobycia tego armora, prawdopodobnie przymknąłbym na to oko. Ale postanowiłeś, że zrobisz to sobie na spokojnie, bez obawy o jakiekolwiek konsekwencje, bo w końcu kto normalny banuje za to, że ktoś się cofa? Przecież tylko traci na tym czas. A że do najnormalniejszych nie należę to zbanowałem :D (oczywiście tutaj chciałem trochę rozluźnić atmosferę, proszę nie brać ostatniego zdania w pełni na poważnie). Nie chcę mieć jakichkolwiek spięć z graczami, na przyszłość masz nauczkę ;) Pozdrawiam, Jay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Załóżmy mapę deathrun_2010tam żeby wejść na szybę nie potrzeba ani jednego skoku (na końcu mapy przy wejściu do TT) a chodzenie po niej jest zabronione.Odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi