sandr0 59 Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Tagi tematu:[Jay McKenzie] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: S4N7R0 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Jay McKenzie 4.IP/SID oskarzanego*: Nie moge zdobyć ip ponieważ jestem zbanowany. 5.Data i godzina: 18.11.2016 - 18:10:13 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): https://www.youtube.com/watch?v=h9fP1QsTKVA 7.Opis sytuacji: Grałem sobie na mapie deathrun_minecraft_final. Kiedy przechodziłem mapę walnąłem o ścianę ale dalej żyłem. Więc dla żartów pomyślałem że zbiorę armor który był na tej małej wysepce z piaskiem. Wszedłem na mur i pobiegłem sobie po kamizelkę, po czym chciałem dalej przechodzić mapę. I wiem (od kolegi) że txt to miejsca na które nie da się wejść jednym skokiem. Na filmiku powyżej pokazuje że można tam wejść na sv_gravity 800. Trawka po której chodzę po zebraniu armora to właśnie te "txt" I choć to nie jest to miejsce z którego tam wszedłem, to i tak chodzę po tym murze. Jeśli skarga jest nie słuszna to przepraszam. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina. 1,405 Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 To jest txt. Txt to tekstury mapy a nie, że tam gdzie się nie da wejść. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_Angel 158 Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 To jest TxT + troche na tym filmiku skrociles :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zygus 2,414 Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 skarga bezsensu twoja komenda sv_gravity 800 też nic nie daje.Po za tym bez speeda i BH na ta wysepkę byś nie wszedł także wiesz ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JayMcKenzie 393 Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Pozwolisz, że się wypowiem. Gdybyś się spytał, czy możesz - chociażby dla żartu - pobiec po ściance w celu zdobycia tego armora, prawdopodobnie przymknąłbym na to oko. Ale postanowiłeś, że zrobisz to sobie na spokojnie, bez obawy o jakiekolwiek konsekwencje, bo w końcu kto normalny banuje za to, że ktoś się cofa? Przecież tylko traci na tym czas. A że do najnormalniejszych nie należę to zbanowałem :D (oczywiście tutaj chciałem trochę rozluźnić atmosferę, proszę nie brać ostatniego zdania w pełni na poważnie). Nie chcę mieć jakichkolwiek spięć z graczami, na przyszłość masz nauczkę ;) Pozdrawiam, Jay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V0RDEN 1,578 Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Załóżmy mapę deathrun_2010tam żeby wejść na szybę nie potrzeba ani jednego skoku (na końcu mapy przy wejściu do TT) a chodzenie po niej jest zabronione.Odrzucam Link to comment Share on other sites More sharing options...
V0RDEN 1,578 Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts