vabastian 169 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) Nick:vabastian Powod:mam rękę w gipsie i dużo roboty w szkole Czas nieobecnosci: za 2 tygodnie mi gips zdejmuja i do tego czasu Cos od siebie:zmieniłem bo się okazało że mogę normalnie grać w gipsie Edytowane 21 Listopada 2016 przez vabastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Przyjmuję. Łataj łape i zapraszamy na serwer :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi