MajuN 682 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Imię: Damian Wiek: 20 Kontakt: Steam, pw, ts3, GG Twój nick na TS3: MajuN Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Dlaczego ja? Znam się na rzeczy, poznałem tutaj wiele osób, pomagałem tutaj przez ponad rok czasu, lecz musiałem zrezygnować z powodów prywatnych oraz wyjazdu za granicę. Jestem osobą z dużym poczuciem humoru, nie mam problemu z nawiązywaniem znajomości tych dobrych i złych. Mam dużo wolnego czasu, gdyż już nigdzie nie planuje wyjeżdżać, myślę, że nie sprawiałem żadnych większych problemów w sprawie opieki nad serwerem. Jestem przekonany, że mogę się przyczynić do dalszego rozwoju serwera, zawsze służę pomocą i rozwiązuje problemy na tyle ile jest to możliwe. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): Myślę, że spokojnie mogę dać 9. Ile czasu spędzasz na TS3: Z aktywnością nigdy nie było u mnie problemu, przeważnie po pracy. ~6h w górę. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie. Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 10 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Prywatne serwery, Rooty, oraz admin tutaj na ts3. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak. Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Oczywiście. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Ja tam jestem na tak. Przez krótki czas z Tobą współpracowałem, ale dobrze się z Tobą dogadywałem. Miałeś admina u nas już na ts'ie, problemu nie było. Z aktywnością teraz krucho, ale myślę, że jak dostaniesz rangę to się zmieni ;) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Ze względu na to, że Pynia prosiła o wypowiadanie się w podaniach robie to. Mój stosunek do Twojej osoby się nie zmienił i nie zmieni. Jesteś osobą konfliktową, mimo że nie każdemu to pokazujesz. Nie masz szacunku do innych jeżeli nie dostajesz tego czego sam chcesz. Nie potrafię i nawet nie chce sobie wyobrażać, że mielibyśmy współpracować. Jeśli będzie potrzeba uzasadnie swoją wypowiedź bardziej, ale osobą która mają tu coś do powiedzenia (czytaj Karol/Pynia), nawet przy Twojej osobie. Jestem na nie. Jeśli natomiast dostaniesz admina, ja się usunę bo nie mam zamiaru tworzyć na ts spin z Twojego powodu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Jestem na tak -wiek -doświadczenie -ogarnia -aktywny kaicmu igal 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anunnaki 2 412 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Jestem na Nie Tak jak Kinia napisała jesteś osobą konfliktową.Doznałem to na sobie w sensie,że na ts3 kiedyś chciałem żebyś dodał mi jakąś rangę ty olałeś sprawę to samo kiedyś u mnie na kanale w strefie DJ koleś używał wulgaryzmów ty nie zareagowałeś i nie byłeś AFK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rewoX* Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) Niejednokrotnie rozmawialiśmy ze sobą i nie mogę powiedzieć, że jesteś osobą konfliktową. Dla mnie byłeś jednym z lepszych adminów tsa i na moje zgłoszenia była odpowiednia reakcja. Doświadczenie również jest duże jednakże aktywność w ostatnim czasie jest średnia. Jestem za okresem próbnym. Edytowane 21 Listopada 2016 przez rewox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bracon33 36 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Jestem na Tak! +Ogarnieta +Wiek +Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Nie ukrywajmy, że na TS'a zacząłeś wchodzić tylko jak otworzyliśmy rekrutację. Pomimo Twojego stażu i wkładu w serwer podanie odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi