Miechu 683 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) Imię: Bartek Wiek: 18 Kontakt: Forum, GG, Steam Twój nick na TS3: Miechu ♥ Kasia Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Chcę pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze TeamSpeka 3. Jako iż na serwerze spędzam prawie połowę dnia będę w stanie pomóc użytkownikom jak i administracji. Patrząc na aktualną sytuację na serwerze pomoc się przyda. Jestem osobą w miarę kulturalną lecz czasem zdarzy mi się poprzeklinać ale tak każdemu. Chciałbym aby na serwerze panował ład i porządek. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 10 Ile czasu spędzasz na TS3: tak z 7-10 godzin dziennie Czy posiadasz admina na innym TS3?: Posiadałem Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 9 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Prowadzenie własnego TS'a. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak Wymagania: Ukończone 16 lat + Umiejętność podstawowej obsługi serwera TeamSpeak3 + Zachowanie kultury na TeamSpeak 3 + (Wg Kasi i Devila) Przynajmniej 25 sensownych postów i 15 godzin na forum + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu + Posiadanie konta na forum minimum 14 dni + Edytowane 20 Listopada 2016 przez Miechu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Na Nie miechu Podanie raz na tydzień... A dużo rang. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) Miechu, jesteś naprawdę miłą i kreatywną osobą. Jednak wydaje mi się, że na razie powinieneś skupić się na randze redaktora. Starałeś się nie dawno o grafika, nie dostałeś rangi, a teraz od razu starasz się o admina na ts, chyba jednak za szybko. Jak na razie jestem na nie, ogarnij jedną range, później spróbuje ponownie;3 @ Domellenel Rozumiem, ze będziecie każdego cisnąć żeby wasz ziomek dostał admina? Nie tędy droga Edytowane 20 Listopada 2016 przez Tymbarkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Jestem na Nie Ogarniasz ale przecież dopiero co dostałeś tyle rang, teraz nie dostałeś się na grafika to chcesz teamspeaka. Przystopuj trochę bo w końcu nie wyrobisz z wszystkim. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Jestem na nie. Za dużo rang.Brak doświadczenia(serwer TS to i ja mogę na tydzień założyć)Pchasz się wszędzieLecisz na kolorekNie uważam byś dawał sobie dobrze radę."Elita" cię lajkuje, a to już dla mnie powód na nie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 §3 Zasady pisania 18. Podania na admina, moderatora, grafika, redaktora można składać raz na tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi