JayMcKenzie 393 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) 1. Nick: Tiago Monteiro 2. Imię: Kuba 3. Wiek: Za 2 tyg 18 4. Znajomość AMX (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (Składka jest jednorazowa i obowiązkowa): Jak mus to mus 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Tiago%20Monteiro/193.33.176.248:27015/ 8. Parę słów o sobie **: Jestem Kuba, gram na tej sieci już blisko 3 lata, wielokrotnie byłem już adminem na serwerach tej sieci 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**: Ponieważ to co tutaj się dzieje to jest żart, dwóch aktywnych adminów w ciągu dnia, poza tym nic. Odpaleńcy latają przez cały dzień, a administratorzy nie są w stanie być 24/7 (wiem, admini też ludzie, ale dwóch w ciągu dnia to już lekka przesada) 10. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): Tak, aczkolwiek obecnie gram na NonSteam'ie (http://steamcommunity.com/id/JayMcKenzie) 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: zależy od dnia, mam także DeathRun'a na głowie, więc ok. godziny dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze: 16:30-22, weekendy w zależności od wcześniejszych planów 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 6 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Wiem, że nie spełniam wymagań (min. 20h), aczkolwiek może to podanie sprawi, że zostanie otwarte coś pokroju szybkiej rekrutacji. Pozdrawiam, Jay. Edytowane 20 Listopada 2016 przez JayMcKenzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Masz steam a nie grasz na nim i go nie podajesz? Brzmi to dziwnie, a zarazem śmiesznie... Podaj swój steam bo GT wskazuje, że wpadłeś gościnie do nas na FFA, a takich adminów nie szukamy, no później jest jak jest nie ma adminów w sensownych godzinach :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Na Tak ogarnięty na amx zna się dobrze regulamin zna musi mieć tam admina gdzie ja mam :P P.S dobrze by było gdybyś podał jeszcze swoje inne nicki na których grałeś na FFA żeby ludzie się nie pruli. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 OK, zapraszam na PW po admina z nr steam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi