JayMcKenzie 393 Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 (edited) 1. Nick: Tiago Monteiro 2. Imię: Kuba 3. Wiek: Za 2 tyg 18 4. Znajomość AMX (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (Składka jest jednorazowa i obowiązkowa): Jak mus to mus 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Tiago%20Monteiro/193.33.176.248:27015/ 8. Parę słów o sobie **: Jestem Kuba, gram na tej sieci już blisko 3 lata, wielokrotnie byłem już adminem na serwerach tej sieci 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**: Ponieważ to co tutaj się dzieje to jest żart, dwóch aktywnych adminów w ciągu dnia, poza tym nic. Odpaleńcy latają przez cały dzień, a administratorzy nie są w stanie być 24/7 (wiem, admini też ludzie, ale dwóch w ciągu dnia to już lekka przesada) 10. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): Tak, aczkolwiek obecnie gram na NonSteam'ie (http://steamcommunity.com/id/JayMcKenzie) 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: zależy od dnia, mam także DeathRun'a na głowie, więc ok. godziny dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze: 16:30-22, weekendy w zależności od wcześniejszych planów 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 6 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Wiem, że nie spełniam wymagań (min. 20h), aczkolwiek może to podanie sprawi, że zostanie otwarte coś pokroju szybkiej rekrutacji. Pozdrawiam, Jay. Edited November 20, 2016 by JayMcKenzie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
QubaS 263 Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Masz steam a nie grasz na nim i go nie podajesz? Brzmi to dziwnie, a zarazem śmiesznie... Podaj swój steam bo GT wskazuje, że wpadłeś gościnie do nas na FFA, a takich adminów nie szukamy, no później jest jak jest nie ma adminów w sensownych godzinach :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zygus 2,414 Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Na Tak ogarnięty na amx zna się dobrze regulamin zna musi mieć tam admina gdzie ja mam :P P.S dobrze by było gdybyś podał jeszcze swoje inne nicki na których grałeś na FFA żeby ludzie się nie pruli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
QubaS 263 Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 OK, zapraszam na PW po admina z nr steam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
QubaS 263 Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts