Kasia! 3,386 Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 (edited) Imię: Kasia Wiek: 19 w czwartek :p Kontakt: PW, steam, gg Twój nick na TS3: Kasia ♡ Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Jestem osobą miłą, przyjacielską i ogarniętą osobą, nie tworzę kłótni/sporów, sama je nawet łagodzę. Często zgłaszam adminom osoby bez rangi, jakieś dziwne sytuacje. Na ts'ie spędzam naprawdę dużo czasu, zawsze po powrocie do domu wchodzę i siedzę, aż do wyłączenia komputera. Posiadam zastępcę opiekuna na cod'ie i grafika. Ze swoich obowiązków mam nadzieję dobrze się wywiązuję, bo pozostaje mi trochę czasu do wykorzystania. Nie powtarzając się z poprzedniego podania zaznaczę, że czas mam, chęci i zapału nadal nie brakuje, mimo nieobecności na forum lub serwerze nadal jestem na ts'ie czy to komputer czy telefon. Regulamin znam dobrze, nie łamię go, udzielam się podczas wszelakich konkursów, staram się pomagać. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 10 Ile czasu spędzasz na TS3: od 2 do 6h Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 7 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Posiadałam własny prywatny serwer. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Nadal to pytanie nie do mnie. xD #Edit i rozwianie wszelkich wątpliwości Tak posiadam 3 rangi moderatorskie (Admin TS nie posiada moderacji na forum, czyli automatycznie nie jest rangą moderatorską), ale Redaktor jest TYLKO I WYŁĄCZNIE "kolorkiem", bo pomagam TYLKO I WYŁĄCZNIE przy gazetce. Nie robię np. wywiadów, czy też nie mieszam się w moderowanie poddziałów. Edited November 21, 2016 by Kasia! 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rewoX* Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Miła, zdecydowanie komunikatywna i wszyscy ją z tsa kojarzą. Regulaminy opanowane, aktywność dobra, dla mnie odpowiednia osoba na to stanowisko. Ponadto, uważam że jako admin tsa wykaże się równie dużym zaangażowaniem jak grafik czy opiekun serwera. Na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umciaak * 1,502 Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Jestem na tak +miła +aktywna +pomocna 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GryTrean 685 Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Oczywiście, że tak Miła Odpowiedzialna Sympatyczna Nie ma co się rozpisywać, same plusy aaale, co do tego: Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Nadal to pytanie nie do mnie. xD Dziewczyny też przechodzą mutację :x 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
James0v 1,688 Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Jedyne podanie oraz osoba, która nadaje się na to stanowisko z obecnych dodanych próśb.Kasia jest osobą rozpoznawalną, miłą, komunikatywną. Ogólnie mówiąc, dobrze radzi sobie z pracą wśród ludzi.Jedynym minusem jest to, że masz już 3 rangi w których pełnisz funkcję, z tego co pamiętam 4 ranga z funkcją odpada.Ale tak czy siak życzę Ci powodzenia, mam Cię zobaczyć na tym stanowisku bo jak któryś z kandydatów ją dostaną to będą moje ostatnie podchody z TS'em. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aver 1,488 Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 no na tak milutka rozpozywalna smieszkowata w sumie to na vice może isc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bracon33 36 Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 (edited) Jestem na tak +Miła +Pomocna +Ogarnieta +Odpowiedzialna Edited November 22, 2016 by BraconeK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WujoS 297 Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 Na tak: - pomocna, - miła, - dużo czasu spędza na ts, Da rade ! :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BezImiennyy 240 Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Jestem na tak ;v Aktywna (często widzę na ts), chęć do pomocy nooo iii udziela się w konkursach przez co jest rozpoznawalna na ts ;p. Masz te robotę xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyńka 2,434 Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 (edited) Na obecną chwilę jest wystarczająca ilość adminów. Edited December 2, 2016 by Pynia Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyńka 2,434 Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts