Keszkeszeszke 250 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:Brat Marcin. 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Admin. 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Klaudia :D 4.IP/SID oskarzanego*:193.33.177.87 5.Data i godzina:2016.11.20 18 10 około. 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):Krystian Van.Piri Piri I Kilka Osób. 7.Opis sytuacji:Byłem w Ct Z KImś Był Wtedy Poniedziałek Po 1 FD I Krystian Van.Piri Piri Chciał Wejść Do Ct Ja Powiedziałem Żeby Wszedł A Wtedy Klaudia Wyrzuciła Mnie Wraz Z 2 CT I Ja Się Zapytałem Dlaczego Mnie Wrzuciła A Ona Na To Cytuje "Bo Tak" *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Ps.Z Kąd Wiedziałaś Że Nie Ogarniam Mapy ? Może Ogarniałem ? Były Kilka Sekund Po Rozpoczęci 1 Rundy A Ty Już Tak Sobie Mnie Przeniosłaś Powinnaś Zobaczyć Czy Dam Rade A Nie Od Razu Wywalić. SKARGA NIEAKTUALNA DO ODRZUCENIA Edytowane 22 Listopada 2016 przez Brat Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 24h na rozpisanie demka/ wypowiedź światków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudia758 45 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) Była wtedy mapa której nie ogarniałeś (jail.arizona bodajze) a ze byly osoby ktore chcialy iść do ct i dobrze znały mape a nie mogly wejsc do ct to cie przeniosłam i jeszcze kogoś nie pamietam kto to byl ale tez kompletnie nie ogarniał wiec zrobiłam to dla dobra innych i tyle :p Edytowane 20 Listopada 2016 przez klaudia758 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rac0 39 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Klaudia ale on sie spytał ciebie dlaczego go przezucilas co nie?? A ty mówisz "Bo Tak" co to za odpowiedz? Powinnaś mu wytłumaczyć dlaczego go przeniosłaś a nie mówić Bo tak... Dlatego jest ta skarga.... @Edit 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudia758 45 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 "bo tak xd" było napisane w zarcie. Przecieź słyszał ze ktoś inny chce wejść a nie przeszedl to go przeniosłam a wy robicie wielkie halo z niewiadomo czego.. chyba nikt zartow nie zna .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 "bo tak xd" było napisane w zarcie. Przecieź słyszał ze ktoś inny chce wejść a nie przeszedl to go przeniosłam a wy robicie wielkie halo z niewiadomo czego.. chyba nikt zartow nie zna .... wow Klaudia już zauważyłaś że tu nikt się na żartach nie zna prócz mnie :D ale Klaudia tak to robić raczej nie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 "bo tak xd" było napisane w zarcie. Przecieź słyszał ze ktoś inny chce wejść a nie przeszedl to go przeniosłam a wy robicie wielkie halo z niewiadomo czego.. chyba nikt zartow nie zna .... Ale bycie adminem to nie sa żarty. Ok można czasami sobie pozartowac na serwerze Ale jak ktoś pyta czemu to można odpowiedzieć normalnie dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Powinnaś wytłumaczyć dlaczego przerzucasz. Admin dostaje upomnienie słowne. Skarga przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi