Kasia! 3 386 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) Hej wszystkim! Jak mogliście zauważyć na naszym forum pojawił się kącik dotyczący pojedynków graficznych. Zauważyliśmy, że coraz więcej osób zaczęło interesować się grafiką i udostępniać swoje prace innym, dlatego wpadliśmy na pomysł urozmaicenia działu. Z racji tego, że większość z nas lubi konkursy, postanowiliśmy specjalnie dla Was stworzyć miejsce, gdzie będziecie mogli się wykazać i trochę powalczyć. Jak sama nazwa wskazuje, będziecie ze sobą rywalizować, wstawiając prace graficzne wykonane przez Was. Po zebraniu minimum 8 osób chętnych odbędzie się losowanie, z którego wyłonią się walczące ze sobą później pary. Zastanawiacie się na jaki temat prace będziecie tworzyć? Nie musicie się o to martwić, zostanie to podane z góry, od organizatorów. Pojedynki odbywać się będą co 3 lub 4 dni. Czas na wykonanie prac będzie wynosił 2 dni od pojawienia się tematu. Teraz najważniejsza informacja....oceniać Was będzie publiczność, która będzie miała jeden dzień na oddanie głosu. Osoba z pary, która uzyska najwięcej głosów przechodzi dalej. Mam nadzieję, że pomysł Wam się spodobał i będziecie brali czynny udział w konkursie. Nagrody: Nagroda główną będzie 30 zł PSC - Wzór do zapisywania się: Nick: W jakim programie tworzysz grafike? Jak długo zajmujesz się grafika? Zapisani: - @LuukY -@GryTrean - - - - -@Miechu -@Esme *Wszystko podane będzie przed. Edytowane 26 Listopada 2016 przez Kasia! 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) A co jeżeli ktoś będzie otrzymywał głosy bo jest osobą popularną na forum? Na każdym forum osoby wykonujące pracę są ujawniane dopiero po zakończeniu pojedynku, tak będzie również w tym przypadku? :) Edit: Jaki to będzie format prac? Sygnatury, avatary, userbary czy jakaś większa grafika? Nie mniej zgłaszam się: Nick: LuukYWiek: 20W jakim programie tworzysz grafike? Gimp/Photoshop CS6Jak długo zajmujesz się grafika? Około 3 lat. Edytowane 20 Listopada 2016 przez LuukY 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 685 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Nick: GryTreanW jakim programie tworzysz grafike? PhotoshopJak długo zajmujesz się grafika? Nie wiem, co jakiś czas jakąś pracę zrobię, można powiedzieć, że tak "poważniej" 3 msc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Nick: HansW jakim programie tworzysz grafike? - GIMP 2.8Jak długo zajmujesz się grafika? - Bawic grafiką zacząłem bawic sie jakis rok temu, oczywiscie amatorsko, profesjonalista nie jestem. :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 (edytowane) Nick - Black Hunter W jakim programie tworzysz grafikę? - Gimp 2 Jak długo zajmujesz się grafika? - Tak szczerze to z 3 miechy jestem amator ale tu się postaram :P Edytowane 22 Listopada 2016 przez Black Hunter 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Nick: DiglettGFX / dav3W jakim programie tworzysz grafikę? Adobe Photoshop CCJak długo zajmujesz się grafiką? 4 lata? Może 5. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Nick: Tymbark w butelce! W jakim programie tworzysz grafike? Gimp xD Jak długo zajmujesz się grafika? Zainteresowało mnie to może jakieś pół roku temu, ale zwątpiłam xD teraz jakieś +/- 2 miesiące JADOM Z TYM! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Nick: MiechuW jakim programie tworzysz grafike? : GIMP, PaintJak długo zajmujesz się grafika? : Z takie 2 miesiące bardziej na serio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Hmmm tak się zastanawiam czy ten konkurs ma sens. Osoby zgłaszające się tutaj mają małe doświadczenie z grafiką, widziałem kilka prac no i za dużo grafiki w tej grafice nie ma. Poza tym już teraz mogę z całą pewnością stwierdzić kto wygra. Układziki to tutaj codzienność. Czy nie lepiej byłoby powołać jakąś komisję? Dajmy na tego 1 grafika i ze 2 osoby które są na forum szanowane np. Karol czy Paweł. Wiadomo trzeba spytać ich o zgodę ale takie niezawisłe osoby by się przydały. Peace. Sorki Kłin jak mogłem o Tobie zapomnieć xd Popieram! Edytowane 24 Listopada 2016 przez mako. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Hmmm tak się zastanawiam czy ten konkurs ma sens. Osoby zgłaszające się tutaj mają małe doświadczenie z grafiką, widziałem kilka prac no i za dużo grafiki w tej grafice nie ma. Poza tym już teraz mogę z całą pewnością stwierdzić kto wygra. Układziki to tutaj codzienność. Czy nie lepiej byłoby powołać jakąś komisję? Dajmy na tego 1 grafika i ze 2 osoby które są na forum szanowane np. Karol czy Paweł. Wiadomo trzeba spytać ich o zgodę ale takie niezawisłe osoby by się przydały. Peace.Dwie osoby dodatkowe i Queen, bo jest tak jakby naczelną grafików. :) Takie malutkie sprostowanie! Edytowane 24 Listopada 2016 przez Weronikaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 245 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Nick: EsmeW jakim programie tworzysz grafikę?: Gimp 2Jak długo zajmujesz się grafiką?: Ponad rok 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 (edytowane) Koniec zapisów! Edytowane 28 Listopada 2016 przez Kasia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi