Skocz do zawartości
LINK DO NOWEJ STRONY ×

Pojedynki graficzne!

Kasia!

Rekomendowane odpowiedzi

pre_1479650727__pojedynkigraficzne.png

Hej wszystkim!

Jak mogliście zauważyć na naszym forum pojawił się kącik dotyczący pojedynków graficznych. Zauważyliśmy, że coraz więcej osób zaczęło interesować się grafiką i udostępniać swoje prace innym, dlatego wpadliśmy na pomysł urozmaicenia działu. Z racji tego, że większość z nas lubi konkursy, postanowiliśmy specjalnie dla Was stworzyć miejsce, gdzie będziecie mogli się wykazać i trochę powalczyć. Jak sama nazwa wskazuje, będziecie ze sobą rywalizować, wstawiając prace graficzne wykonane przez Was. Po zebraniu minimum 8 osób chętnych odbędzie się losowanie, z którego wyłonią się walczące ze sobą później pary. Zastanawiacie się na jaki temat prace będziecie tworzyć? Nie musicie się o to martwić, zostanie to podane z góry, od organizatorów. Pojedynki odbywać się będą co 3 lub 4 dni. Czas na wykonanie prac będzie wynosił 2 dni od pojawienia się tematu. Teraz najważniejsza  informacja....oceniać Was będzie publiczność, która będzie miała jeden dzień na oddanie głosu. Osoba z pary, która uzyska najwięcej głosów przechodzi dalej. Mam nadzieję, że pomysł Wam się spodobał i będziecie brali czynny udział w konkursie.

Nagrody:

Nagroda główną będzie 30 zł PSC

-

Wzór do zapisywania się:

Nick:
W jakim programie tworzysz grafike?
Jak długo zajmujesz się grafika? 

Zapisani:

- @LuukY

-@GryTrean

-

-

-

-@Miechu

-@Esme

*Wszystko podane będzie przed. 

Edytowane przez Kasia!
  • Like 7

A co jeżeli ktoś będzie otrzymywał głosy bo jest osobą popularną na forum? Na każdym forum osoby wykonujące pracę są ujawniane dopiero po zakończeniu pojedynku,  tak będzie również w tym przypadku? :)

Edit: Jaki to będzie format prac? Sygnatury, avatary, userbary czy jakaś większa grafika?

Nie mniej zgłaszam się: 

Nick: LuukY
W jakim programie tworzysz grafike? Gimp/Photoshop CS6
Jak długo zajmujesz się grafika? Około 3 lat.

Edytowane przez LuukY
  • Like 5

Nick: GryTrean
W jakim programie tworzysz grafike? Photoshop
Jak długo zajmujesz się grafika? Nie wiem, co jakiś czas jakąś pracę zrobię, można powiedzieć, że tak "poważniej" 3 msc

• Like 1

Nick: Hans
W jakim programie tworzysz grafike? - GIMP 2.8
Jak długo zajmujesz się grafika? - Bawic grafiką zacząłem bawic sie jakis rok temu, oczywiscie amatorsko, profesjonalista nie jestem. :D

• Like 1

Nick - Black Hunter

W jakim programie tworzysz grafikę? - Gimp 2

Jak długo zajmujesz się grafika? - Tak szczerze to z 3 miechy jestem amator ale tu się postaram :P

Edytowane przez Black Hunter
  • Like 1

Nick: Tymbark w butelce!

W jakim programie tworzysz grafike? Gimp xD

Jak długo zajmujesz się grafika? Zainteresowało mnie to może jakieś pół roku temu, ale zwątpiłam xD teraz jakieś +/- 2 miesiące

JADOM Z TYM! 

• Like 1

Hmmm tak się zastanawiam czy ten konkurs ma sens. Osoby zgłaszające się tutaj mają małe doświadczenie z grafiką, widziałem kilka prac no i za dużo grafiki w tej grafice nie ma. Poza tym już teraz mogę z całą pewnością stwierdzić kto wygra. Układziki to tutaj codzienność. Czy nie lepiej byłoby powołać jakąś komisję? Dajmy na tego 1 grafika i ze 2 osoby które są na forum szanowane np. Karol czy Paweł. Wiadomo trzeba spytać ich o zgodę ale takie niezawisłe osoby by się przydały. Peace. 

Sorki Kłin jak mogłem o Tobie zapomnieć xd Popieram!

Edytowane przez mako.
  • Like 3

Hmmm tak się zastanawiam czy ten konkurs ma sens. Osoby zgłaszające się tutaj mają małe doświadczenie z grafiką, widziałem kilka prac no i za dużo grafiki w tej grafice nie ma. Poza tym już teraz mogę z całą pewnością stwierdzić kto wygra. Układziki to tutaj codzienność. Czy nie lepiej byłoby powołać jakąś komisję? Dajmy na tego 1 grafika i ze 2 osoby które są na forum szanowane np. Karol czy Paweł. Wiadomo trzeba spytać ich o zgodę ale takie niezawisłe osoby by się przydały. Peace.

Dwie osoby dodatkowe i Queen, bo jest tak jakby naczelną grafików. :) Takie malutkie sprostowanie! Edytowane przez Weronikaa
  • Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności