S3ReK 293 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:Gracz | CSC 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Nie wiem 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: .*K.O*. 4.IP/SID oskarzanego*: #12 ".*K.O*." 5385 STEAM_2:0:1737850192 9 30:13 19 0 5.Data i godzina: ok 16:00 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): Gang_[P]lebanii , BORIXON , Wszystkie osoby na serwerze które były 7.Opis sytuacji: Dostaliśmy polecenie aby ustawić się POD tylnią ścianą waszej (jail_piramid) Więc ustawiłem się tak -> Jak widać byłem równie dobrze co reszta POOOOOOOD TYLNIĄ ŚCIANĄ a mimo to K*O mnie zabił a reszty nie :( Jest mi smutno a nikt z tym nic nie zrobił. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 21 Listopada 2016 przez S3ReK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Jak widać byłem równie dobrze co reszta POOOOOOOD TYLNIĄ ŚCIANĄ a mimo to K*O mnie zabił a reszty nie w sumie troche racji ma xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 To jest ściana piramidy, a nie pomieszczenia. Nie jest i nie będzie to uznawane jako pod tylną ścianą i zapamiętać sobie to raz na całe życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi