Bicepk 15 Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Ok, już wszystko czaję o co chodzi z tym AB - aktywny ban (tak dopiero się dowiedziałem XD) Sprawa jest prosta, ktoś musiał się pode mnie podszyć, dostał bana za ducha, następnie ja wbijając dostałem perma za AB. Podszywka jest jedynym wyjaśnieniem, nie mogłem zmienić IP, gdyż mam radiówkę... Szkoda trochę tego 200 lvl na DR :/ Sorki, że piszę drugi raz, ale nie ogarniałem co to AB :P Mam nadzieję, że moja prośba o UB zostanie pomyślnie rozpatrzona i wszystkim miłego dnia życże, pozdro :D PS. Choćbym miał zmienne IP to po co miałbym go zmieniać, jak za 10 minut ban by wygasł ? Nick: Pijany BicepsLink do SS: -brak-Wycinek z konsoli(bez IP)*: [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: Pijany Biceps ||| IP: ||| Steam ID: STEAM_ID_LAN ||| Powod: ab ||| Nalozono: 24.11.2016 - 16:46:20 ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]------------------------------- Serwer: Deathrun cs-classicLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/bans/17766.htmlLink do bana za ducha PODSZYWKI: http://amxbans.cs-classic.pl/bans/17764.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
V0RDEN 1,578 Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Jak na moje to wskazuje na to, że podszywał się pod Ciebie "Oliwier i Marcel"Jeszcze bym tylko chciał żeby ktoś z ubt rzucił okiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bicepk 15 Posted November 24, 2016 Author Share Posted November 24, 2016 Jak na moje to wskazuje na to, że podszywał się pod Ciebie "Oliwier i Marcel" Jeszcze bym tylko chciał żeby ktoś z ubt rzucił okiem Możesz mieć rację, ten koleś dziś coś dziwnie mnie wypytywał ile mam w konycje, grawitacje i HP ^_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
polaczekkkkkkkkkk 1,807 Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 No spoko. IP różnią się od siebie. Na przyszłość radzę zarezerwować nick - jak pamiętam jest jeszcze za darmo. Po drugie dziwne, że można AB wyrwać po banie 30 minutowym :) Unban Link to comment Share on other sites More sharing options...
polaczekkkkkkkkkk 1,807 Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts