Niereformowalny 14 Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) 1. Nick:Niereformowalny2. Imię:Tomasz3. Wiek:184. Znajomość AMX (1-10): 6/105. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Składka (Składka jest jednorazowa i obowiązkowa):Oczywiście 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Niereformowalny/193.33.176.64:27015/8. Parę słów o sobie **:A wiec tak moja historia z Cs1.6 zaczęła się dość dawno bo 5-6 lat temu (około nie pamiętam dokładnie).Więc doświadczenia mam dość sporo jak i w grze jak i w adminowaniu około roku temu kupiłem sobie konto steam wiele sie nie zmieniło ale modele ilość fps itd. . Aktualnie uczę się w technikum,interesuje się klasycznie sportem,czasem biegam, nie tylko po "deduscie" 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ponieważ czasem gdy gram i jest administrator i zgłaszam gracza na u@ to nic nie daje ponieważ admin dalej sobie gra nawet nie raczy zejść na spect i dalej sobie expi żeby sprawdzić zgłoszenie,oczywiście są wyjątki (np.BoBo,Funny puma, Miechu, Kasia) ale jak już napisze normalnie na say to już za moment dostaje bana za zgłaszanie na say (bezcenne).Ja nie ignoruje zgłoszeń ponieważ doskonale wiem jakie to jest irytujące. Oraz chciałbym pomóc w adminowaniu gdy nie ma innych administratorów 10. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie):Tak11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:4-5 godzin 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Cały tydzien godziny wieczorne 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 5-6 lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak Admina oraz Junior Admina Edytowane 24 Listopada 2016 przez Niereformowalny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiko 8 Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Na tak: +staż w cs +steam +wiek +GT +doświadczenie (adminowałem z nim i szczerze mogę powiedzieć/napisać że ogarniał bardzo dobrze tę funkcję) +kszy kszy "Interesuję się klasycznie sportem" śmiechłem gdyż bieganie po piwo do sklepu to nie sport ;) @down Lolek :) Ty wiesz że Cb nikt nie lubi wiec sie nawet nie wypowiadaj a co do obrazy "administracji/graczy" to obraza tylko Cb i to raz mu się zdarzyło ;) Swoją drogą powątpiewam ze ta Twoja znajomość 8/10 jest prawdziwa ;) Co do obrazy to jak wbiłem na serwer pierwszy raz to Ty mi rodzinę obrażałeś więc na ten temat też się raczej nie wypowiadaj Edytowane 24 Listopada 2016 przez Shiko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek :) 9 Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Na Nie: Słaba znajomość AMX Gracz obraża administracje/graczy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flusha. 1 Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Na Nie: Obraża graczy Słaba znajomość AMX 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niepokro 8 Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Na Nie: Obraża graczy Słaba znajomość AMX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny109 1 Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Na Nie: Słaba znajomość AMX Gracz obraża graczy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow_Angel 158 Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Na Tak - z dokladnie takim samym AMX bylem przed serwerem dr :D -GT Każdemu moze sie zdarzyc, ze sie kogos obrazi jak np. bedzie cie enerwowal :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoteczeQ 123 Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Na tak Wiek Ogarnięcie Ładnie napisane podanie Dużo czasu spędza na serwie Doświadczenie zarówno w CS jak i "adminowaniu" Dla tych co piszą, że wyzywa, sami się zastanówcie czy wy czasem nie wyzywacie się z kimś, bo wątpię, że z was takie " święte owieczki ". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakus1337 1 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Znam Niereformowalnego trochę i jestem na tak rozumiem że mógł pare razy kogos obrazic ale kazdemu moze sie zdarzyc. Amx 6/10 AMx'a nie jest źle. Wiek spoko. Wiec uwazam za dobre podanie :). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Przyjęty na okres próbny. Po admina zgłoś się do @Miechu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi