Zeus446 139 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Klasa darmowa: Nazwa: Narkoman bronie: ak statystyki: int:0 życie: -10 wytrzymka: 0 kondycja: 20 opis: ładuje na nożu trujące pociski i każdy pocisk zatruwa 3x tzn. że jeden strzał to tak jak 3 i dmg z trucia większe od inta. Co do opisu klasy to można dać jej szanse na trucie tzn. 1/x na zatrucie wroga Klasa nekromanta w tej chwili jest dobra nie wiem po co chcecie ją zmieniać . Nazwa: Konspirant Bronie scout,m3 inta:5 życie:0 Wytzymka:0 kondycja:10 opis;Klasa ma 1/2 ze scouta i m3 które ma obrażenia +inta I można by dodac jeszcze mu granaty :p zwykła klasa nie może posaidać 1/2 masz perk scout i wchodzi Ci praktycznie cały czas więc bez sensu jest 1/2 jeslli cos 1/4 obrażenia od inta posaida już strzelec i nie widzę aby dużo osób nią grało moze 2/3 . moja opinia : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiko 8 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Klasa nekromanta w tej chwili jest dobra nie wiem po co chcecie ją zmieniać . Nie chce zmieniać nekromanty bo przecież można dodać taką klasę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Nie chce zmieniać nekromanty bo przecież można dodać taką klasę ;p Jak tytuł podkreśla "Zmiany/usunięcie" nie ma potrzeby dodawania nowych klas no chyba, że kosztem usunięcia. Mi się Twoja propozycja klasy Narkoman podoba, można poczekać na opinie graczy na ten temat i edytować, którąś z obecnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Jak tytuł podkreśla "Zmiany/usunięcie" nie ma potrzeby dodawania nowych klas no chyba, że kosztem usunięcia. Mi się Twoja propozycja klasy Narkoman podoba, można poczekać na opinie graczy na ten temat i edytować, którąś z obecnych. Mi też się podoba jak na tą chwilę rozmawiam z Karolem , czy "odświeżamy" Klasy , bo koniec końców Właściciel ma ostateczne zdanie . Edytowane 20 Stycznia 2017 przez (Pl)BoBo Jeżeli , będziemy mieć wolną rękę dodam odpowiedni temat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi