ioN 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Mam propozycję co do assasina. Assasin ma gravite i 1/1 PPM . Moim zdaniem to za mało jeśli chodzi o premke , to jest ro samo co ninja tylko troszke gravity dodanie.. Proponuję aby dodać mu niewidzialność (np do 30 )bo tak assasin nie ma sensu.Zauważyłem że nikt nie gra assasinem , więc może gdyby dodać mu niewidzialność lub inny przydatny bonus ludzie by nim grali. Edit. Bardziej przypadł mi do gustu pomysł pomaranczy. Niewidzialność do 1 Zostawia czerwone BARDZO WIDOCZNE SLADY Ma 20 nozy do rzucania kazdy zadaje 10000 dmg 1/4 z nozaCo myślicie o jego pomyśle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 W sumie były za tak , ale ludzie jak chcą być nie widzialni to jest klasa MAGIK i po za tym by była za bardzo podobna do s.p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ioN 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 To np żeby był bardziej widzialny niż magik , po za tym magik droższy i ma lepsze bonusy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 A ja proponuje żeby Assasin miał:Niewidzialność do 1Zostawia czerwone BARDZO WIDOCZNE SLADYMa 20 nozy do rzucania kazdy zadaje 10000 dmg1/4 z noza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ioN 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Pomarańcza jesteś geniuszem. xD Było by pro ;DPS. Pomarańcza jesteś geniuszem na serio xD.Pr0 pomysł ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Może to i dobry pomysł.Na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NavI^ 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InstruktorSex 0 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Jestem na tak. Pomarańcza podał bardzo dobry pomysł na assasina...On by nie był "bardzo podobny" do magika, ponieważ 1/4 z noża i 1/1 z noża to różnica.; o Na moje tylko za dużo tych "noży do rzucania". Aż 20 ?! Ja bym proponował zmniejszyć liczbe "noży do rzucania". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu 0 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Z śladami będzie 1 problem.A mianowicie ktoś będzie miał perk - Snajperka gdzieś będzie kampił i nikt nie będzie wiedział gdzie on jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Na TAK pomysł pomarańczy jest genialny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Na razie zostanie jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi