ioN 0 Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Mam propozycję co do assasina. Assasin ma gravite i 1/1 PPM . Moim zdaniem to za mało jeśli chodzi o premke , to jest ro samo co ninja tylko troszke gravity dodanie.. Proponuję aby dodać mu niewidzialność (np do 30 )bo tak assasin nie ma sensu.Zauważyłem że nikt nie gra assasinem , więc może gdyby dodać mu niewidzialność lub inny przydatny bonus ludzie by nim grali. Edit. Bardziej przypadł mi do gustu pomysł pomaranczy. Niewidzialność do 1 Zostawia czerwone BARDZO WIDOCZNE SLADY Ma 20 nozy do rzucania kazdy zadaje 10000 dmg 1/4 z nozaCo myślicie o jego pomyśle ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuBiS`_ 0 Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 W sumie były za tak , ale ludzie jak chcą być nie widzialni to jest klasa MAGIK i po za tym by była za bardzo podobna do s.p . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioN 0 Posted November 24, 2012 Author Share Posted November 24, 2012 To np żeby był bardziej widzialny niż magik , po za tym magik droższy i ma lepsze bonusy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pomarancza 15 Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 A ja proponuje żeby Assasin miał:Niewidzialność do 1Zostawia czerwone BARDZO WIDOCZNE SLADYMa 20 nozy do rzucania kazdy zadaje 10000 dmg1/4 z noza Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioN 0 Posted November 24, 2012 Author Share Posted November 24, 2012 Pomarańcza jesteś geniuszem. xD Było by pro ;DPS. Pomarańcza jesteś geniuszem na serio xD.Pr0 pomysł ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
[*] Matko Dymacz 0 Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Może to i dobry pomysł.Na Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NavI^ 0 Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Jestem na Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
InstruktorSex 0 Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Jestem na tak. Pomarańcza podał bardzo dobry pomysł na assasina...On by nie był "bardzo podobny" do magika, ponieważ 1/4 z noża i 1/1 z noża to różnica.; o Na moje tylko za dużo tych "noży do rzucania". Aż 20 ?! Ja bym proponował zmniejszyć liczbe "noży do rzucania". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiu 0 Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Z śladami będzie 1 problem.A mianowicie ktoś będzie miał perk - Snajperka gdzieś będzie kampił i nikt nie będzie wiedział gdzie on jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schabusss :D 0 Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Na TAK pomysł pomarańczy jest genialny ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted November 28, 2012 Root Share Posted November 28, 2012 Na razie zostanie jak jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts